От х:

Днес в x:

Валерия Стефанова с Климентова награда, 28 отличници с грамоти

    Тържествен водосвет беше отслужен в двора на хасковското ОУ „Свети Климент Охридски“ по повод 80 г. от създаването на училището. Той бе отслужен от отец Никола и отец Златко.

    По повод патронния празник на школото директорът Гинка Райчева раздаде 28 награди на заслужили седмокласници – за отличен успех и затова, че достойно представят училището. Сред тях е и носителката на Климентовата награда Валерия Стефанова, която ще бъде връчена официално тази вечер на юбилейния концерт в читалище „Заря“ от 18 часа. Седмокласничката е избрана с решение на Педагогическия съвет. С няколко гласа по-малко са останали връстничките й Анелия Канарчева и Бурчин Синай.

    Три грамоти бяха връчени и на победителите от фотоконкурс – първо място е за Габриела Димитрова, на второ е Тиана Заркова, а на трето Димитър Киряков. 5 „В“ клас пък получи грамота за това, че са станали шампиони в турнир по футбол.

    Беше предвидена и допълнителна награда „достоен приятел“ на Вирджиния Атанасова за помощта й за Педагогическия съвет.

    На концерта довечера „Климентова награда“ ще получи и учител.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ад
      Ади
      1 -1
      17:30, 25 ное 2016
      Браво, како Валееее...
    • 2
      Ко
      Колешка
      2 0
      18:50, 25 ное 2016
      Няма да издам от кое училище съм, но вероятно всички ще се досетят Чудя се и мая,какъв диалог толкова се води между директорки и Минко Топуза? Ами,че той е най-големия простак в училище.На всяка втора дума споделя,какво е казала МАМА Преди няколко години имаше един, който само спрягаше тъщата си Аман от простаци Жалко за елитната гимназия, която беше преди години
    • 3
      По
      Посетител
      1 0
      20:05, 25 ное 2016
      Чудя се и се мая ,какво общо има коментара на колешка със статията.....
    • 4
      Ко
      Комшията павелин
      3 0
      21:38, 25 ное 2016
      Най най умно и добро дете дано да си остани в страната, че както ходи лятото да се упражнява в Англия и така на та.....може и да си остане там браво валка
      • Ро
        родител
        1 0
        18:40, 26 ное 2016
        Какво да прави тук, да се мъчи с години да се докаже за тоя дето духа. Няма оправия, тук искат само да им се подчиняваш, вдигнеш ли малко поглед и те отстраняват. Бягай дете и не му мисли, че някой ден да не съжаляваш. Върви, където ще те оценят за това, което притежаваш. Успех!
    Последни новини