От х:

Днес в x:

Пикап засече бус по „Васил Левски“, един в болница

    Пикап Дачия Докер със софийска регистрация засече хасковски микробус Форд на кръстовището на булевард „Васил Левски“ и улица „Дунав“ в Хасково.

    Водачът на пикапа се движел по нагорнището на булеварда и тръгнал да завива наляво на зелен сигнал на светофара. В този момент обаче е ударен от буса, който също минал на зелен сигнал. При удара дясната страна на пикапа е смачкана и е ранен пътникът, който се возил на предната седалка. Пострадалият е млад мъж на около 28-29 г., който е откаран с линейка в хасковската болница. "Имаше обилно кървене от ръката", разказаха очевидци, които се бяха насъбрали около мястото на инцидента. Те показаха и петната от кръв по земята.

    Шофьорите на двата автомобила отказаха да се представят и да обяснят как е станал инцидента. Пред униформените водачът на пикапа заяви, че не е видял идващия насреща бус заради други автомобили, които пречели на видимостта.

    Точната причина за инцидента трябва да съобщят от полицията. Двамата водачи бяха тествани за алкохол. Пробата на шофьора на буса не отчете наличие на промили. Водачът на пикапа беше с 0.13, което е в допустими норми.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      2 млн. км
      9 -2
      13:58, 13 юни 2017
      Водачът на софийския пикап, щом не е бил с алкохол, или е бил с дрога /или в абстененция/, или си е купил книжката от арестуваните по софийско мошета от ДАЙ! Минах от там, когато линейката пристигаше, видях и нямам друго обяснение...! Едно време имаше наказание - на поправителен изпит. Сега му е момента. Не да прилагат "измислени" нови правилници!
    • 2
      Го
      Гостенин
      12 -3
      14:41, 13 юни 2017
      Шофьорът на пикапа да не падар, така ли карат СОФИЯНЦИ ? Голи до кръста, живи селяни , то си му личи жив наркоман.... кръвна проба задължително!!!!
    • 3
      Sp
      Sparta
      2 -3
      21:34, 13 юни 2017
      Не лайте на всеки се случва
    • 4
      Шо
      Шофьора на пикапа
      5 -2
      22:40, 13 юни 2017
      Хора, нито съм софиянец, нито съм наркоман. Без фанелка съм защото я дадох на колегата да му запуша раната от която течеше кръв. Направих му турникет(ако знаете какво означава) но не беше достатъчен. Не съдете преди да знаете какво се е случило. Бях с тениска по късно предоставена от приятели. Не съдете по външия вид и не си правете заключения пребързано
    • 5
      Д-
      Д-р Андреева
      0 0
      01:08, 14 юни 2017
      И сигурно дезинфикцира раната с едно кенче студена бира и затова са отчетени 013 промила?
    • 6
      Па
      Панди
      1 0
      08:29, 14 юни 2017
      Аз,пък се чудя с колко километра в час се кара на кръстовище със светофар,за да нацепиш така таратайките....засякъл го бил.Веднага вадите комплекса,щом е софиянец,значи е виновен.
    • 7
      Со
      Софянец
      2 -1
      09:53, 14 юни 2017
      Тъпите асковски кауни веднага нарочиха шофьора за шоп.....по каква причина,защото е със софийски номера ли.....и ако е шоп какво,проблем ли е за вас....а питали ли сте шопите на които им се налага да карат във вашия град,а вие всячески се опитвате да им вземете предимството(на пазара примерно),или като не пускате мигачите,които явно са ви закачени на електромерите ;) Има и хубави хора в града ама селската простотия е на максимум за ваше успокоение хуаухаухаухаух
    Последни новини