От х:

Днес в x:

Каруцар рани моторист, пиян без книжка обикаля с АТВ без регистрация

42-годишен водач на каруца предизвика катастрофа на пътя между Тополовград и село Синапово, съобщиха от областната дирекция на МВР. Той нарушил правилата за движение и засякъл мотоциклет „Хонда”, шофиран от 33-годишен бургазлия. Мотористът е със счупен безименен пръст на лявата ръка. На каруцаря е съставен акт.

25-годишен тополовградчанин е заловен от контролните органи да шофира по улиците на града АТВ. Справка установила, че превозното средство не е регистрирано по надлежния ред, а младежът е осъден за същото деяние с влязла в сила присъда. Констатирано е и че управлява без книжка и наличие на 0.7 промила алкохол. Съставен му е акт и е образувано бързо производство.

В районното полицейско управление в Тополовград е заведено и друго досъдебно производство. Малко след 4 часа тази сутрин е получен сигнал в МВР, че на пътя в посока село Хлябово е катастрофирал лек автомобил Фолксваген Пасат. Пристигналите полицаи установили, че произшествието е заради несъобразена скорост. В колата пътували двама младежи на 18 години. Едно от момчетата е с алкохол 1.2 промила, а другото не било в състояние да бъде изпробвано с дрегер. И на двамата е взета кръвна проба. Работата по изясняване на това кой е шофирал колата продължава.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини