От х:

Днес в x:

Национал по хандбал стана директор на Езиковата, урежда изпити

    Националният състезател по плажен хандбал Тодор Кирев стана директор на Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково. Единадесетокласникът седна на стола на титуляра Деян Янев само за днес, в деня на ученическото самоуправление.

    Новият директор има зад гърба си редица успехи – участия в национални олимпиади по английски език, олимпиади по български език и литература, както и по география, има спечелена стипендия от Американска фондация за България, има първо, второ и трето място от различни конкурси за есета.

    Тази сутрин той беше свикал в кабинета си тримата заместник-директори, учители и представители на Ученическия съвет, за да обсъдят важни въпроси. Сред дискутираните теми беше организацията на държавните зрелостни изпити – охрана, видео наблюдение, подготовка за изпращане на дванадесетокласниците, организация за бала на 24 май, дни на отворените врати в училището, от които днес и утре могат да се възползват бъдещи възпитаници на школото.

    Днешната инициатива в гимназията „Ден на ученическото самоуправление“ е на Ученическия съвет и на училището по повод Деня на Европа – 9 май. Изработени са информационни табла за Европейския съюз, поставена е и рампа за велосипеди до западния вход на гимназията.

    Днешният директор Тодор Кирев призна, че е трудно да заемаш такава ръководна длъжност. Освен това той заяви, че се изисква голяма организация за съчетаване на спорта и задълженията в училище. „Трудно е, но трябва да се намери баланса“, каза Кирев, който вече има амбиция след време наистина да заеме поста на Деян Янев.

    По време на самоуправлението ученици влязоха в ролята на учители.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ка
      Калеев
      14 -5
      11:50, 9 май 2017
      Докога ще продължават тия простотии??? И каква е целта им?
    • 2
      Фо
      Фото
      10 -2
      12:57, 9 май 2017
      Да си направят снимки за спомен
    • 3
      Гг
      Гг
      8 -8
      13:04, 9 май 2017
      Ей гений хаха участвал в олимпиади ама класирането му не е за кадване. ПXалячовско образование
    • 4
      :)
      :)
      9 -2
      16:10, 9 май 2017
      Много е смешно как хора, които не могат да му стъпят на малкия пръст се опитват да го критикуват!
    Последни новини