От х:

Днес в x:

Митра Тодорова е новият шеф на Туристическия информационен център

Митра Тодорова е новият директор на Туристическия информационен център в Хасково. Тя е назначена от днес със заповед на кмета Добри Беливанов.

Митра Тодорова има има близо 19 години стаж в сферата на туризма. Последно е работила като старши експерт „Туризъм“ в община Минерални бани. Завършила е Института по международен туризъм в Бургас, както и Великотърновския университет – стопанско управление и хотелиерство и ресторантьорство.

Тя вече има идеи за развитие на туризма в областта. Едно от намеренията й е изготвяне на нови туристически маршрути, включващи забележителности от областта, които да са привлекателни за туристите.

Тодорова поема поста на предшественичката си Катя Гагова. Освободената вече бивша директорка заяви за Haskovo.net, че е освободена от поста тъй, като не й е подновен договора, който изтекъл в края на юни. Попитана дали е част от чистката в общината, тя заяви, че не е наясно по този въпрос.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

  • 1
    Gj
    Gjlceren
    19 -46
    13:02, 1 авг 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ас
      Асковски бек
      29 -8
      14:47, 1 авг 2018
      Гюлче , научете го този български бе!
      Да, знам че е труден език, ама все пак,малко се напънете.
      Способните и млади герберасти, ги видяхме колко могат - Гагова е идеалният пример!!!
    • Na
      Nataliya
      1 -2
      12:01, 3 авг 2018
      Има млади хора,но не им се работи ,не са мотивирани да инвестират енергия за да се доказат.А Вие млади ми човече на глобалното време с какво подобрихте Хасково.В цял свят работят млади и стари заедно,разменят знания и опит,ако имате конкретни идеи давайте ги,сигурно ще се приемат с благодарност.В глобалното общество примери колкото искате за гражданската активност на доброволни начала.Поставете началото с иновативните си знания за реклама и маркетинг ,създайте група от млади хора инициативни,току вижте,някой ви е забелязал и ви оценил.Сръчно на клавиатурата и недоволни могат го много.
  • 2
    Ст
    Стоян Иванов
    26 -36
    13:04, 1 авг 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Jo
      John
      36 -15
      13:11, 1 авг 2018
      младите не могат името си да напишат без грешка, ей ти си такъв пример, пълна скръб ти е пунктуацията...а, сигурно и 1500 лева чисти ще искаш за начало...
  • 3
    12
    123
    48 -14
    13:22, 1 авг 2018
    Най-после! Онова клето момиче уволни или принуди да напуснат с некомпетентното си управление всички експерти от Туристическия център, доведе центъра до разруха, статуята- пред разпад, а туризмът в града- ликвидиран. На 28 години, без опит и стаж, няма как да си добър директор... Успех на новата директорка, дано си върне кадрите и възроди туризма в града.
  • 4
    ОБ
    О Боже
    29 -27
    13:56, 1 авг 2018
    Скоро в общинските структури всички ще са набори на кмета:))))Карай, и без това всички млади се изнасят от този град! Какви кадри било имало в сферата на туризма в града??!?!Че и изгонени:))))В този град няма туризъм. Не може и да има, защото няма нищо туристическо. НИЕ СМЕ ПРОСТО БЛИЗО ДО ПЪТЯ ЗА МАКАЗА:))
  • 5
    Чи
    Чичо доктор
    11 -9
    14:15, 1 авг 2018
    Май някой пак не си е взел лекарствата!
  • 6
    Бо
    бондьо
    17 -25
    14:35, 1 авг 2018
    Ти да видиш. Кмета си събира пенсионерски клуб. Н... Виж коментара
  • 7
    Ст
    Ст.Иванов
    5 -12
    16:39, 1 авг 2018
    До:John, приятелю' аз поне с името си пиша и за съ... Виж коментара
    • Jo
      John
      1 -1
      11:53, 2 авг 2018
      пак грешки, и пак оправдания...
  • 8
    См
    смях
    4 -17
    18:28, 1 авг 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 9
    Ко
    Колега
    26 -5
    19:16, 1 авг 2018
    Как не се спряхте да хейтите! Какви хора сте? Познавате ли жената, че не спирате да обсъждате възрастта й? Митра, действай смело! Не се плаши от чуждата помия, някои не могат да живеят без свинските си номера! Къде са ви младите кадри, къде са ви специалистите, дето без мама и тате и гащите не могат да си вдигнат! Точно така! Няма ги! Това значи ли, че в тоя град трябва да се назначават само некадърните връзкари и политическите калинки? Нали имаше млад шеф чак от Пловдив и какво? Митра е доказан специалист и много уважаван професионалист.
    • Ст
      Ст.Иванов
      6 -13
      21:26, 1 авг 2018
      В коя сфера бе ''приятелю'' е специалист по времет... Виж коментара
    • Ко
      Колега
      19 -2
      21:52, 1 авг 2018
      Грозен Ви е коментарът! Може, но явно Вас едва ли Ви вълнува! Вие сте решил да слагате всички под общ знаменател. Явно никой нищо не може! Само Вие сте образован! Явно според Вас жена над 40 не е нормално да съществува , да
      има кариера, да е знаеща и да има качества. Но и Вас майка Ви е раждала. Ако съдите по нафталина у дома, не обсъждайте хора, които не познавате! Аман от проветрение на устите!!!
  • 10
    Na
    Nataliya
    1 0
    12:39, 3 авг 2018
    Господин или госпожа Глицерин,не сте прочел или не сте разбрал,госпожа Тодорова е доказан професионалист,партийната ориентация не варши работата ,а лицето на поста.Не ви познавам,но мисля,Вие ще сте винаги недоволен и от добре сваршената работа,ако лицето не е от /за ГЕРБ,но вие водите добра статистика за политическата ориентация и роднинските вразки на другите.Явно имате много време.
Последни новини