От х:

Днес в x:

Втора въртележка на директорския стол в БАБХ -Хасково за седмица

Втора въртележка в директорския кабинет на Областната структура на Българската агенция по безопасност на Храните само за седмица време.

След излизането в отпуск, заради участието му в депутатската кампания, на д-р Георги Станков, мястото на временен титуляр зае, с назначение от Служебния кабинет в края на юни, дългогодишният шеф на агенцията в различни периоди от време- д-р Христо Вълчанов. Само две седмици по-късно обаче той беше повишен до най-високия пост в службата- изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност на храните.

На негово място в Хасково дойде, отново като временно изпълняващ длъжността , началникът на отдел в Дирекция „Здравеопазване и хуманно отношение към животните“ в БАБХ д-р Даниел Денев.

Неговият престой в пограничния регион обаче беше твърде кратък - от 15-ти до 20-ти юли.

Отпреди два дни начело на контролната агенция в Хасково мястото на временно изпълняващ длъжността директор е поверено на д-р Стойчо Димитров Курдов. Той остава на тази позиция до завръщането на титуляра д-р Георги Станков, който пък междувременно беше избран за депутата от Хасково в 46-я парламент.

Новият шеф на Областната дирекция на БАБХ в Хасково е със солиден опит в структурата като главен инспектор към Агенцията в Свиленград. Преди това е работил като редови ветеринарен лекар и митнически инспектор на Пункта Капитан Андреево.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

Последни новини