От х:

Днес в x:

Екс началник от Граничната полиция в Елхово е новият шеф на бежанците в Харманли

Абсолютен професионалист поема отговорността за настанените в РПЦ в Харманли емигранти и бежанци.

Със заповед на шефа на Държавната агенция за бежанците Петя Първанова от понеделник на поста като титуляр е назначен бившият зам.-шеф на граничната полиция в Елхово Славчо Янев. Заедно с колегите си е носителят на колективната наградата „Полицай на годината“ заради работата по охрана на границата от засиления бежански поток от 2014 година. Янев застава сега на невралгичния пост в Харманли, след проведен конкурс за мястото на последния титуляр там Александър Малинов.

Досегашният директор на центъра Димитър Захариев, който води делата на бежанския център в с.Горна баня и временно изпълняваше началническата длъжност и в Харманли, се връща на титулярния си стол.

По последна информация лагерите към Агенцията са изпълнение на 78 %, 2002 -ма са настанените в Харманли, което е 74 на сто изчерпан капацитет.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    Харманли
    6 -3
    20:58, 13 дек 2016
    Пак калинки.До кога???????????Кога ще сложат 4овек който е от Харманли и не е свързан с някоя партия??????Кога ще сложат 4овек който да мисли и за гражданите на Харманли не само за мигрантите??????????????????????????????
Последни новини