От х:

Днес в x:

20 °C

Инж.Тонка Атанасова встъпи в длъжност като директор на РИОСВ

Инж.Тонка Атанасова встъпи официално в длъжност от 17-ти август като директор на Регионалната инспекция по опазване на колоната среда и водите в Хасково. Под шапката на контролната служба са областите Хасково и Кърджали.

Инж. Атанасова заема мястото след конкурс, след като дългогодишният шеф на Екоинспекцията инж. Димитър Илиев се пенсионира.

Инж.Тонка Атанасова също е кадър на РИОСВ-Хасково. До встъпването й в длъжност като директор на РИОСВ -Бургас през 2015 година в местната инспекция тя е работила като главен експерт по ОВОС.

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ам
  Ами сега..............
  24 -4
  13:38, 17 авг 2020
  Защо това правителство продължава да назначава "калинки" на такива постове?
  Защо това правителство стана символ на КОРУПЦИЯТА, нали щяха да се борят срещу корупцията?
  Защо тази г-жа е назначена първо в БУРГАС и после я връщат тук, като се видя какво е правила със своето бездействие и корумпираност чрез свързани лица и фирми в бг черноморието. Назначението тук НАГРАДА ли е или слледка между почетния председател и ГЕРБ?
 • 2
  Ba
  Barmana
  10 -1
  15:26, 17 авг 2020
  Ама как директорски ги е подпряла на бюрото .
 • 3
  55
  5555
  8 -1
  17:19, 17 авг 2020
  всичко каквото е необходимо го има жената защо да не я сложат даже си има в излишък То се вижда на снимката показала ги е като за конкурс за шевка
 • 4
  Ан
  анонимен
  14 -1
  17:20, 17 авг 2020
  конкурса е спечелила защото е от герб и е много надарена
 • 5
  Ня
  Някой
  7 0
  19:36, 17 авг 2020
  Сега ще има кадрови промени задължително! Познайте кой ще бъде "помолен" да напусне по-собствено желание!
 • 6
  Ра
  Развеселен
  3 0
  21:10, 17 авг 2020
  Какви конкурси, "каквиви пет лева"......
 • 7
  Чи
  Чистач
  5 -1
  21:26, 17 авг 2020
  Ако не уволни Дайновски,дясната ръка на предишния....той ще я потопи

  Дайновски е най корумпирания,прикрива всичко
 • 8
  Из
  Известен
  2 0
  11:40, 19 авг 2020
  Известно, че Инж. Тонка Атанасова или по точно семейството и с какви имоти разполага по Кенана, към момента в строеж е бъдещето жилище на сина и, все известен факт е каква фирма имат, това всичко показва, че с обикновена заплата няма как да се закупят подобни имоти или да се създаде подобна работеща фирма, която печели доста проекти по незнайно какъв начин!
  Иначе е директор, веднъж в Бургас, сега тук, после знаели се за къде е нагласена, уви подобни хора ще бъдат винаги на такива позиций!

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020
Последни новини