От х:

Днес в x:

11 °C

Инж.Тонка Атанасова встъпи в длъжност като директор на РИОСВ

Инж.Тонка Атанасова встъпи официално в длъжност от 17-ти август като директор на Регионалната инспекция по опазване на колоната среда и водите в Хасково. Под шапката на контролната служба са областите Хасково и Кърджали.

Инж. Атанасова заема мястото след конкурс, след като дългогодишният шеф на Екоинспекцията инж. Димитър Илиев се пенсионира.

Инж.Тонка Атанасова също е кадър на РИОСВ-Хасково. До встъпването й в длъжност като директор на РИОСВ -Бургас през 2015 година в местната инспекция тя е работила като главен експерт по ОВОС.

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ам
  Ами сега..............
  24 -4
  13:38, 17 авг 2020
  Защо това правителство продължава да назначава "калинки" на такива постове?
  Защо това правителство стана символ на КОРУПЦИЯТА, нали щяха да се борят срещу корупцията?
  Защо тази г-жа е назначена първо в БУРГАС и после я връщат тук, като се видя какво е правила със своето бездействие и корумпираност чрез свързани лица и фирми в бг черноморието. Назначението тук НАГРАДА ли е или слледка между почетния председател и ГЕРБ?
 • 2
  Ba
  Barmana
  10 -1
  15:26, 17 авг 2020
  Ама как директорски ги е подпряла на бюрото .
 • 3
  55
  5555
  8 -1
  17:19, 17 авг 2020
  всичко каквото е необходимо го има жената защо да не я сложат даже си има в излишък То се вижда на снимката показала ги е като за конкурс за шевка
 • 4
  Ан
  анонимен
  14 -1
  17:20, 17 авг 2020
  конкурса е спечелила защото е от герб и е много надарена
 • 5
  Ня
  Някой
  7 0
  19:36, 17 авг 2020
  Сега ще има кадрови промени задължително! Познайте кой ще бъде "помолен" да напусне по-собствено желание!
 • 6
  Ра
  Развеселен
  3 0
  21:10, 17 авг 2020
  Какви конкурси, "каквиви пет лева"......
 • 7
  Чи
  Чистач
  5 -1
  21:26, 17 авг 2020
  Ако не уволни Дайновски,дясната ръка на предишния....той ще я потопи

  Дайновски е най корумпирания,прикрива всичко
 • 8
  Из
  Известен
  2 0
  11:40, 19 авг 2020
  Известно, че Инж. Тонка Атанасова или по точно семейството и с какви имоти разполага по Кенана, към момента в строеж е бъдещето жилище на сина и, все известен факт е каква фирма имат, това всичко показва, че с обикновена заплата няма как да се закупят подобни имоти или да се създаде подобна работеща фирма, която печели доста проекти по незнайно какъв начин!
  Иначе е директор, веднъж в Бургас, сега тук, после знаели се за къде е нагласена, уви подобни хора ще бъдат винаги на такива позиций!

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини