От х:

Днес в x:

Бетоновоз заби нов Форд в спрял камион край Хасково

    Бетоновоз заклещи нов лек автомобил Форд Фокус в спрял камион по пътя от Хасково към близкото село Конуш. Инцидентът стана днес по обяд. По това време двата автомобила се движили към хасковското село, като отпред бил бетоновозът. След разклона за село Войводово шофьорът на колата с белгийски номера тръгнал да изпреварва тежкотоварното возило. „Водачът на бетоновоза караше бавно на аварийни, изключи ги и аз тръгнах да изпреварвам, подавайки мигач. В този момент шофьорът на бетновоза рязко зави наляво“, разказа Юсеин, който е родом от село Тракиец. Последвал удар, при който колата се забила в спрял камион извън платното. Така колата останала приклещена между двата тежкотоварни автомобила и беше омачкана и от двете страни. Собственикът й Юсен възнамерявал тази вечер да потегли към Белгия, където работи със семейството си. Но заради инцидента и належащия ремонт на колата, пътуването ще се отложи, каза той. Мъжът обаче се вайкаше за разбитата кола, която купил скоро. „Такъв мерак ми беше, а сега е за ремонт“, жалва се той.

    Водачът на камиона с пловдивска регистрация обясни, че е изкарал късмет, тъй като имало вероятност той самият да пострада. Мъжът спрял край пътя и по време на удара оглеждал камиона. „Ако бях от страната на пътя, резултатът от катастрофата щеше да е друг“, коментира карловецът.

    На мястото на катастрофата пристигнаха полицаи, които да изяснят обстоятелствата около сблъсъка. Униформените тестваха двамата водачи за алкохол, пробите не отчетоха наличие на алкохол. Шофьорът на бетоновоза обаче рови продължително време за документи в кабината и не слезе да даде своето обяснение за инцидента.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ав
      Автоджамбаз
      26 -4
      14:32, 1 авг 2018
      бетоновоза е искал да влезе в горичката да точи нафта.
      • Го
        Гожгфг
        5 -4
        17:25, 1 авг 2018
        Журналистите на haskovo.net са много интелигентни.
    • 2
      Съ
      Сървайвър
      30 -4
      15:15, 1 авг 2018
      Тази права, от разклона за с.Войводово до с.Конуш е като минно поле. Не знаеш на кого ще му се приядат дини, кой ще реше да разгледа краставичките, коя каруца или трактор ще се шмугнат, от някое пътче пред теб. Хора се разхождат като на площада... За капак на всичко от там върви целият трафик на румънци за Гърция. Явно съществува проблем. На никое отговорно лице ли не му прави впечатление?
      • 00
        001
        7 -13
        15:35, 1 авг 2018
        Дай тогава да няма прави участъци!!!!!Карайте с по... Виж коментара
      • Съ
        Сървайвър
        18 -5
        15:43, 1 авг 2018
        Ти да не си пазарджия с лаптоп, че толкова бързо се засегна? Не ми пречи правата, а подчертавам, че една права отсечка с километри видимост е направена опасен участък, от разни аграрни типове като тебе!
      • 00
        001
        7 -7
        16:27, 1 авг 2018
        Не съм търговец от тази права не одобрявам и наличието на пазарче там само казвам че щом го има и на никой не му пука трябва да карате с повишено внимание!!!!!Карайте вместо с разрешените 90 км/ч ( а някой тарикати и със 100 и нагоре) с 70км/ч например!!!!!
    • 3
      Ди
      Димо
      1 -1
      10:40, 2 авг 2018
      Нов Форд с белгийски номер, каран от нашенец... Кое му е новото???
    Последни новини