От х:

Днес в x:

Практис затвори заради проблем в електроинсталацията

Изображение 1 от 3

    Магазин Практис в Хасково затвори заради проблем с електроинсталацията в сградата в Източна индустриална зона. Повредата е станала около 18 часа снощи, когато е бил изпратен екип на областната противопожарната служба. Според запознати е станало късо съединение, което е предизвикало пламъци и задимяване. На място са пратени техници, които подменят инсталацията, както и майстори, които да направят ремонт по тавана, който бил опушен.

    Тази сутрин магазинът не работеше, а един от охранителите на магазина връщаше клиенти. Гардът не даде информация кога ще отвори магазинът. „Вероятно утре, ако успеят да подменят инсталацията“, каза той. Мъжът обаче отрече да е имало пожар и да са нанесени щети.

    От ръководството на магазина в Хасково лаконично заявиха, че сменят кабели като превантивна мярка, заради което нямало да работят днес. По телефона служителка каза, че не желаят да се споменава изобщо за инцидент и прекъсна връзката. При опит за повторно свързване, телефонът беше изключен.

    Какви са точните щети вътре, така и не стана ясно. Видимо отвън по фасадата на магазина следи от пожар няма. Не се знае и дали по време на инцидента е имало клиенти в магазина.

    От пожарната в Хасково отказват информация за инцидента.

    От пресцентъра на областната дирекция на МВР потвърдиха, че снощи е имало инцидент в Практис – възпламенила се е лампа над една от касите, както и няколко компютърни конфигурации. Повече подробности от полицията не съобщават, защото няма данни за престъпление и не работят по случая. Според запознати предполагаемата причина е късо съединение.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Do
      dovolen
      7 -3
      18:20, 9 яну 2017
      хич да не отвори даже , тези измамници са наи скапите в окрага лажци и некомпетентни идеотчета начело с онази русата сополива кукла
    Последни новини