От х:

Днес в x:

МВР: Обратен завой от дясната лента е причина за вчерашната катастрофа

Изображение 1 от 4

    Извършване на обратен завой от дясната лента за движение е причина за вчерашната катастрофата по пътя между Хасково и Димитровград, съобщиха от полицията.

    46-годишният шофьор на лекия автомобил Ситроен Рангел Пеев от Пловдив предприел забранената маневра от дясната лента за движение, като ударил движещия се с несъобразена скорост от лявата му страна лек автомобил БМВ. След удара Ситроенът се завъртял в дясната лента, при което е ударен от движещия се зад него пикап Дачия.

    При катастрофата са пострадали водачът на Дачията, който е с комоцио, разкъсна рана на лява длан и контузна рана на лявото коляно, както и 34-годишен пътник в Ситроен от Враца, който е с комоцио. Двамата са настанени МБАЛ-Хасково, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

    Около 8 часа вчера е станал още един пътен инцидент на кръстовището на ул. ”Македония” и ул. ”Странджата” в Хасково. Там са катастрофирали лек автомобил Мерцедес, управляван от 49-годишен хасковлия и Пежо, управлявано от 55-годишен от село Татарево. Водачът на немското возило се движел по ”Македония” и опитал да завие вдясно на кръстовището, при което отнел предимството на Пежото и последвал сблъсък. От удара пострадал водачът на френското возило, който е с контузия на гърдите, без опасност за живота. Прегледан е в хасковската болница и е освободен за домашно лечение.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ом
      Омман
      0 -4
      13:20, 13 дек 2016
      Не трябва ли да се пише лява лента по точно скорос... Виж коментара
    • 2
      Мв
      МВР 1
      7 -1
      13:32, 13 дек 2016
      Всички са виновни за това „мазало” защото не са спазили ограничението от 60 км там. Вски ден минавам по това място и като намаля на 60 км, идиотите се чудят от къде да ме изпреварят. Е днес са се улучили!

    Случаен виц

    Последни новини