От х:

Днес в x:

Бременна в седмия месец в болница след катастрофа

Бременна в седмия месец 25-годишна жена е приета в свиленградската болница със силни болки в корема след катастрофа между две леки коли на кръстовището за ГКПП Капитан Петко войвода край Свиленград, съобщи „Старият мост“. От стационара казаха за изданието, че пострадалата е в сравнително добро състояние, поставени са й системи и засега няма опасност за нея и плода.

Произшествието е станало около 9 часа на 9-и декември. Лек автомобил мазда, движещ се от кв. Гарата към града, управляван от млада жена, не спира на знак „Стоп“ и блъска преминаваща през кръстовището в този момент хонда, пътуваща по главния път от граничния пункт с Гърция към магистрала „Марица“. Бременната жена се е возила в хондата и е понесла удара, станал от нейната страна. Освен нея, в колата са пътували съпругът й, който бил зад волана, и още двама възрастни, но те не са пострадали. Семейството, което е от Крумовград, заминавало за Турция. Без наранявания е и шофьорката на маздата, предизвикала катастрофата. Пред свидетели тя заявила, че била заслепена от слънцето и не видяла другата кола. При катастрофата леко е пострадал микробус на фирма „ТОРРЕ“, в който са се ударили понесените от инерцията две японски коли, докато чакал на отсрещния „СТОП“.

Кръстовището, през което се пресичат високоскоростният път между Гърция и магистрала „Марица“ и отсечката Свиленград - кв. Гарата, е изключително опасно. За петте години, откакто е пуснато в експлоатация, тук са станали десетки катастрофи.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини