От х:

Днес в x:

Закопчаха 24 годишен хасковлия за дизайнерска дрога и хероин

Криминалисти задържаха 24-годишен хасковлия след проверка в дома му на лица „Надежда“ в града. Там са открити 10 грама дизайнерска дрога за пушене с примеси на наркотично вещество и 16 полиетиленови пакетчета с хероин.

Образувано е досъдебно производство по този случая.

По същото време служители от  полицията в Димитровград са извършили проверка на лек автомобил Хонда на улица „Бузлуджа” в града. В пепелника на колата, шофирана от 18-годишен младеж е намерена малко над един грам марихуана, а от „жабката“ на автомобила са извадени и 3 мелнички със следи от същото наркотично вещество. Криминалистите са започнали бързо производство, съобщават от областната дирекция на МВР.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Am
    Amfet
    7 -1
    22:39, 2 дек 2016
    Еха,1 грам????? Че браво на прасето...и ся кфо??Развалиха живота на младежа..и за какво питам?За това че е искал да ползва нещо по-безопасно от алкохол????Ама тихо и не казвайте такива "глупости" че някои найстина ше вземе да повярва....Заради преебаната ви система за наказание,този младеж цял живот няма как да си намери работа!!! Заради нещо което помага на хората!!! И така дебелите прасета си карат мерцедесите!!! Легализация казвам аз!!!!!!!
  • 2
    По
    ПОМЯРИТЕ КРИМИНАЛИСТИ
    0 0
    19:15, 9 дек 2016
    каква дизайнерска дрога е това чай от махлата за 3 лева нямате си на идея от дизайнерска дрога НАРКОМАНИ откасани хахахаха
  • 3
    Ма
    Майка
    0 0
    21:59, 6 яну 2017
    Полицията да се размърда малко и да не си затваря очите. В квартал Република в Хасково масово се продава хероин. Тровят ни децата. Ей хора събудете се децата ни умират.Ако най скоро не вземат мерки специално за този квартал аз лично обещавам да повдигна въпроса по горе. Скоро ще чуете за какво става въпрос. Родители не се крийте всички сме потърпевши,не се срамувайте . Взаимно да си помогнем. За полицията:В най скоро време направете една хайка..вие много добре знаете кои са.

Още новини

Последни новини