От х:

Днес в x:

Мъж простреля 23-годишен след обиди във фейсбук

23-годишен младеж е прострелян с ловна пушка след обиди във фейсбук. Сигнал за инцидента в село Върбово е получен в Районното управление в Харманли в 18:20 часа вчера, съобщиха от полицията.

Пристигналата на място оперативна група установила, че пострадалият и 36-годишен мъж се скарали и обидили през социалната мрежа. Тогава по-младият, живеещ в село Лясковец, качил двама свои приятели в лек автомобил БМВ и отишли да се саморазправят в селото на по-възрастния. По време на скандала върбовецът прострелял с ловна пушка със сачми по-младия си родственик в областта на левия хълбок.

Пострадалият е настанен в местната болница, без опасност за живота. Иззета е ловната пушка, двуцевка, 16 калибър, за която мъжът не притежава съответните разрешителни. Работата по изясняване на случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Би
    бивш пожарникар
    24 -5
    16:05, 29 ное 2016
    По селата останаха най големите АБДАЛИ но и те с интернет Обаче не им се работи на полето искат на БЮРО Но БЮРАТА отдавна са заети А гласуват за БОЙКО ГОВЕДАТА
  • 2
    Пе
    Петев
    4 -14
    19:01, 29 ное 2016
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 3
    Па
    патрулиращ гербирист
    6 -2
    20:59, 29 ное 2016
    ПЕТЕВ ти изглежда си глям АБДАЛ чичо ти Бойко Банкянски плъхе УНИКАЛЕН екземпляр неповтнорим за българския преходЧовек Партия Такива бяха и преди 1989г партийните лидери в СОЦ лагера ама те управляваха добре Бащицата обаче си въобразява че България е противопожарна станция а министрите и депутатите са обикновени ПОЖАРНИКАРИ Може и така да е но лоши пожарникари Ето народа ИЗПЪРДЯ Цецка веднага след това ИЗПЪРДЯХА МОЩНО и батко БОЙКО Той си въобразява че е незаменим -такива няма Върни се в историята и ще видиш че велики хора е имало на земята но и те са си ОТИШЛИ Време е и на вашия вожд
Последни новини