От х:

Днес в x:

„Рона“ на върха на „Търновска царица”

    Четири пъти стъпиха на върха в танцовата спартакиада „Търновска царица” момичетата и момчетата от Спортен клуб „Рона“- Хасково.

    На петия поред балкански форум във Велико Търново възпитаниците на хореографа Милена Налбантова освен четирите златни медала, завоюваха и по два сребърни и бронзови. „Рона“ има и по едно четвърто и шесто място.

    Освен с постиженията в груповите изяви, солистите на хасковската танцова формация традиционно се представиха също силно.

    Любимката на всички Ивет Иванова, чаровната Есра Мехмед, нахъсаната Виктория Иванова, амбициозната Рая Жекманова и усмихнатата Анета Манолова, показаха що е класа пред търновци и гости.

    Ивет Иванова за пореден път като магнит притегли една от най- големите награди на състезанието и бе обявена за „Супер талант“ на танцовото събитие. Тя е и първият стипендиант на надпреварата. Като участник с най- висок съдийски резултат от всички солисти на спартакиадата, хасковското момиче ще има възможност да избира между финансова награда или обучение в Италия в школата на един от съдиите.

    Ивет е сред децата, които ще получат и едногодишна стипендия по Общинската наредба за даровити деца. Този жест идва за нея, след много положен труд, като един от състезателите с най- високи постижения и награди от национални и международни танцови шампионати и конкурси в града. Освен Ивет, Общински еднократни стипендии са отпуснати на още двама танцьори: Анета Манолова и Радослав Божилов.

    “Благодаря за признанието към моите момичета и момчета. На всички деца в спортен клуб „ Рона“пожелавам още много постижения, много високи резултати, но и много положителни емоции!“, сподели радостна ръководителката Милена Налбантова.

    Красимира Слвова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ер
      еро
      2 -3
      00:17, 26 ное 2016
      Тия от рона са големи барсали! Лично мнение и не искам да се гласува !
    Последни новини