От х:

Днес в x:

100 с мониторинг на работата на Общинския съвет през Haskovo.net

Изображение 1 от 2

    Увеличава се интересът към онлайн излъчванията на сесиите на Общинския съвет в Хасково.

    100 достигна броят на хасковлии, които проследиха обсъжданията и гласуванията в залата през Haskovo.net на 28-ми октомври.

    Информационният сайт излъчва сесиите пряко в секцията “Мултимедия“, откъдето всеки, който се интересува от общинските дела и законотворството в местния парламент може да проследи работата по тях без да напуска дома или офиса чрез PC-то си или пък докато е навън през мобилния си телефон. Преки излъчвания на Общинските сесии има и в ефира на eTV. Целта е да се популяризира и направи по-прозрачна дейността на Общинския съвет.

    Haskovo.NET

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Те
      телеграф
      8 -3
      12:29, 28 окт 2016
      Цифрата 100 е показателна за интереса към работата на общинския съвет.
    • 2
      33
      333111567
      5 -1
      12:48, 28 окт 2016
      Умоляваме г-н Беливанов да обърне внимание на Г-н Панайотов, че заповедта на министъра на образованието за пенсионирането и на пом.директорите, навършили години за пенсия, важи и за гр. Хасково. Законите трябва да важат не само за редовите учители, но и за техните ръководители. Имаме впечатлението, че от доста дълго време началникът на инспектората неглижира този въпрос. Не мислим, че това е редно. Все пак, измина вече цяла година от разпореждането на министъра, а това е въпрос, който ни вълнува.
    • 3
      Гр
      Гражданин
      5 -1
      12:51, 28 окт 2016
      Какво разбират обаче тези 100 гледайки на живо сесията? "Докладна на кмета на ......№ едикойси докладва комисията..... Моля гласувайте!
      За да стане ясно за какво гласуват съветниците трябва предварително да си запознат със съдържанието на съответната докладна или целия дневен ред на сесията. Това не всеки има възможност да разбере.
    • 4
      До
      До Винченцо
      4 -4
      14:52, 28 окт 2016
      А Захариева си е красива жена!!!

    Още новини

    Последни новини