От х:

Днес в x:

7 °C

Селски кмет закъсня за клетвата си в Общинския съвет

  Избраният на частичните избори на 2 октомври за кмет на Криво поле Стойчо Стоев заскъсня за клетвата си тази сутрин в Общинския съвет. Това принуди председателя на ОбС Таня Захариева да даде 20 минути почивка, след като току що бе открила заседанието. Преди почивката клетва положи управникът на Тракиец Красимир Бойчев, който също спечели поста на частичните избори. И двамата селски кметове бяха избрани и на редовните местни избори през есента на миналата година, но бяха с прекратени правомощия от ОИК заради участия във фирми.

  След почивката Стойчо Стоев се появи и положи клетва пред общинските съветници.

  На днешната сесия бяха приети всички предложения, почти без дебати. Бяха внесени и две извънредни докладни записки, които също бяха приети. С едната от тях се дава съгласие от отпуснатата субсидия на общинската “Тролейбусен транспорт” в размер на 130 000 лв. да се преведат 22 000 лв. за ремонт на контактната мрежа.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   11
   111
   16 -10
   14:05, 28 окт 2016
   Браво, Краси! Показа им на гербажии кой командва парада!
  • 2
   Бр
   Браво
   14 -7
   14:53, 28 окт 2016
   Напред Краси, ти си герой, хак им е на тия!
  • 3
   Ло
   Ловец на тролове
   5 -4
   16:08, 28 окт 2016
   Порчо, сега е твой ред за коментар! закъсняваш! ще ти резнат от хонорара!
  • 4
   Бб
   Бб
   8 -1
   19:36, 28 окт 2016
   Срам и позор, ******* с анцунг и образование 5 клас - кмет. До къде я докарахме. И да закъснее за клетвата. Просто без думи. Явно са играли пари и кюфтета, типично за ДПС, опа ДУПесе.... Прост народ...

  Хороскоп за 04.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
  04 апр 2020
  Последни новини