От х:

Днес в x:

54-годишен скалпиран при катастрофа, блъснаха 3-годишна

Четири тежки пътно-транспортни произшествия са станали през почивните дни в региона, съобщават от полицията в Хасково. Несъобразена скорост и алкохол са причинили произшествие на 4-ти. В 18,40 часа в Маджарово, 54-годишен мъж от града е шофирал лек автомобил Субаро. Загубил е контрол и се е ударил челно в дърво поради несъобразена скорост и употреба на 2,11 промила алкохол. От удара е с порезна рана на главата, частично отлепен скалп, мозъчно сътресение, фрактура на дясна темпорална кост, фрактура на дясна скула и фрактура на носни кости, с опасност за живота. Настанен в МБАЛ Хасково.

Неправоспособен водач пък е ударил малолетна пешеходка в Хасково. на 5-ти в 17 часа на улица „Надежда” лек автомобил БМВ, шофиран от неправоспособния хасковлия, е ударил 3-годишното момиче, което си играело. Детето е с контузия на гръден кош в дясно. Прегледана и освободена за домашно лечение.

Без опасност за живота е водач на товарна кола. На 3-ти в 17,20 часа до разклона за село Мандра е станало произшествието между лек автомобил Воксхол Вектра, шофиран от 40-годишен хасковлия, който поради несъобразена скорост е застигнал и ударил отзад товарен автомобил Форд, управляван от 34-годишен мъж от село Боян Ботево. Товарната кола е навлязла в лентата за насрещно движение и е ударила лек автомобил Ленд Роувър с водач 50-годишен румънец. Пострадал водачът на товарният автомобил, който е с фрактура на пети пръст на лява ръка, прегледан в ортопедично отделение на МБАЛ Хасково и освободен за домашно лечение.

Отнето предимство е довело да катастрофа на 3-ти. В 01,30 часа на улица „Г.М.Димитров” в Харманли е станало ПТП между лек автомобил Мерцедес, управляван от 40-годишен мъж от село Иваново. Излизайки от бензиностанция, той е отнел предимството на лек автомобил Фолксваген с водач 50-годишен харманлиец, при което са се сблъскали челно. От удара е пострадал харманлиецът, който е с фрактура на седмо ребро в дясно, разкъсни рани на челото и повърхностна травма на дясна подбедрица.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    No
    Nostradamus
    2 0
    13:23, 7 сеп 2016
    "произшествието между лек автомобил Воксхол Вектра...., който поради несъобразена скорост е застигнал и ударил отзад товарен автомобил Форд..." Забранете ги тия коли с десните волани. Стига вече. Пари за гориво няма, купил си десен геврек, че по-еФтино! Да си ги карат енгилизите!
Последни новини