От х:

Днес в x:

Отвличат лекарка заради мъртво бебе. Кучета-убийци сковаха в страх ул. “Балатон”. Преглед на печата – 26 ноември

Свиленградската гинеколожка д-р Баева е била отвлечена от местния бизнесмен Димитър Панайотов – Молива заради мъртвороденото дете на сестра му Милена Стоева, съобщава челно днешният брой на "Хасковска Марица". Лекарката наблюдавала бременността на жената, но поради просрочване на термина тя родила в пловдивска клиника със секцио. Плодът бил мъртъв, а родилката изпаднала в критично състояние.
Бизнесменът решил, че гинеколожката е виновна и тръгнал да се саморазправя с нея. След инцидента в неделя той престоял 24 часа в ареста.

Кучета-убийци сковаха в страх ул. "Балатон" в Хасково, гласи другото голямо заглавие на първа станица на изданието. 30 питбула отглежда в двора си Валентин Симеонов, без да има разрешително за развъдник от ДВСК. Близостта на кучатата от известната бойна порода всява страх сред съседите.

Шефка на ДВСК условно за подкуп, акцентира още на първа изданието. Таня Панайотова от Свиленград вчера изслуша в Хасково присъдата си за подкуп от бакалия.

Антон Малката Терца се самоуби от любовна мъка, четем на криминалната страница. Тридесет и четири годишният мъж сложил край на живота си по необичаен начин – с пушек. Запалил хартии в стаята и легнал на леглото. Намерено е предсмъртно писмо, в която той обяснява, че причината е в нещастна любов с Христина, жената с която живеел.

Пиян грък в ареста след зиг заг по стария мост, четем още на страницата. 31-годишният чужденец карал пежото си с 2.2 промила алкохол в кръвта.

Вкарват ме в опасни схеми, твърди в интервю пред вестника скулпторът Гроздан Грозев, когото мълвата сочи като автора на фалшивия Октавиан. Главата от мрамор бе открита в колет на митницата в София, а проф. Божидар Димитров побърза да обяви, че е е изключително ценна находка.
Ако това беше мое творение, бих се срамувал от него, казва скромно художникът.

Дават на Кушлев експрокурор Апостолов, продължава по друга гореща тема изданието. Бившият обвинител от районна прокуратура в Хасково Стоян Апостолов е застрашен от конфискация на имуществото заради участие в измамна схема с имоти. Според мълвата, изнесена в публикацията, юристът има пет апартамента в Хасково, София и Свети Влас.

Осъдиха шефка на ДВСК за подкуп, акцентира в заглавие над главата "Новинар юг". Изданието проследява детайлно случая от началото на годината, когато Таня Панайотова бе хваната в момент, когато взема 500 лв. рушвет от собственик на свиленградски магазин, за да намали глобата по съставен акт.

Димитровград мачка боклука с 1.5 млн. лв., информира още на първа страница вестникът. Проектът предвижда сметта да се компресира от 3 до 5 пъти, за да се поевтини транспорта до депото край Гарваново.

Опасна дупка зейна до школо, акцентира със снимка изданието на първа страница. Става дума за оградата на финансово стопанската гимназия в Хасково. От общината обещават да вземат мерки, макар училището да не е общинско.

Делегираните бюджети свиха занималните, четем още в броя. Родителите не били недоволни от факта, допълва изданието.

Самоуби се свидетел по делото Димчеви, съобщава за вчерашното самоубийство на Антон Тенчев вестникът и допълва, че починалият е бил свидетел по делото срещу близнаците на бившия жълт депутат Димчо Димчев.

МРРБ развързва кесията за ромите в Брягово, четем още в броя. Министерството финансира втория етап от ремонтите в ромската махала на селото.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини