От х:

Днес в x:

Деца подпалиха къща в Република

Деца подпалиха къща на улица „Могила“ в хасковския квартал „Република“. Сигнал за инцидента е подаден около 10:30 часа вчера, съобщиха от противопожарната служба. Веднага на място са изпратени два противопожарни автомобила, които успели да потушат пламъците. Въпреки бързата им намеса огънят е изпепелил покрива на постройката, в която живеели няколко семейства. При разразяване на пламъците обаче живеещите в близост вдигнали олелия, тъй като в съседство имало и други постройки, разказаха очевидци. Пожарът е тръгнал в следствие на детска игра, които палили сухи треви около къщата.

През денонощието огнеборците от областната служба са гасили и автомобил Форд Транзит в село Левка, който се възпламенил от късо съединение. Реагирали са и за запалени сухи треви зад бензиностанция по бул. „Освобождение“ в Хасково, както и в селата Узунджово, Радовец, Дряново, Филипово и Оряхово. Гасили са запалени отпадъци на ул. „Акация“ в Хасково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Са
    Самолета
    4 -1
    12:53, 7 юли 2016
    Това са ц*****
  • 2
    55
    554
    7 0
    14:33, 7 юли 2016
    Тези човекоподобни,освен да издават звуци наподобяващи нещо като говор и да вдигат олелия,друго просто не могат.Тои за себе си не умее да се грижи,камо ли за 10-те си деца.Къде бяха родителите,когато са играли с огън?Къде са и когато обикалят голи и боси,къде са когато са в подрастваща възраст.Трябва според мен да подаваме непрекъснато сигнали в Защита на детето,макар и да знаем,че няма да могат да смогнат на жалбите и как ще се действа след това-може би никак.Но пък е и наш дълг фа ги накараме по някакъв начин да си вършат работата,както от гражданска,така и от човешка гледна точка
  • 3
    На
    наблюдателен
    1 0
    21:17, 7 юли 2016
    В република се краде вода, но за гасене няма вода!
  • 4
    12
    123
    1 0
    23:31, 7 юли 2016
    Целия квартал дасе запали дано и за сапун не стават мършите
Последни новини