От х:

Днес в x:

Харманлийски съдия по стъпките на Гришо, захвърли делата

    Съдия Веселин Коларов от Районният съд в Харманли захвърли тежките съдебни казуси този уикенд и тръгна по стъпките на Григор Димитров. Той блесна с уменията си на корта като пребори всички противници и стана шампион при мъжете на тенис турнира на „Кенана” за магистрати. Негов подгласник при сингъл е Красимир Маринов от Окръжен съд Перник.

    В класацията на женското трио представителката на домакините от окръжен съд Хасково – Боряна Бончева остана на трето място. Златният медал отнесе Ралица Хаджииванова от Окръжен съд Шумен, а сребърният заслужи Рени Ковачка от Окръжен съд Перник.

    Съдиите от Темида мериха сили и по двойки. На челно място се класираха Емилиян Ангелов от Окръжен съд Шумен и Яни Гайдурлиев от Окръжен съд Бургас. Втори са Светлозар Рачев от Административен съд Габрово и Красимир Маринов от Окръжен съд Перник. Трето място си поделят два дуета - Асен Цветанов от Районен съд Раднево и Камен Гатев от Районен съд Пещера, и двойката, където е и първенецът при сингъла Веселин Коларов и съдебния помощник при Окръжен съд Хасково Диан Боев.

    Наградите на победителите връчи лично председателят на съдиите-домакини Миглена Тянкова, която дойде да подкрепи морално колегите си от Хасково. За призцорите бяха предвидени купи и медали.

    В двудневното състезание се включиха 14 съдии от различни области в страната - Габрово, Шумен, Пещера, Момчилград, Бургас, Перник, Раднево, Харманли, Димитровград и Хасково. Другите двама представители на домакините съдия Стратимир Димитров и Йонко Георгиев останаха извън класирането.

    Такъв тенис турнир между магистрати се проведе за първи път в Хасково. Миналата година имаше в Харманли, но той беше само за съдии от Пловдивския апелативен район.

    Ива Иванова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Кр
      Крали Марко
      18 -6
      19:31, 19 юни 2016
      99% корупция........1%съмнение.....се вижда на снимките хахаххха
    • 2
      Ен
      ЕНДЕЛКО -ПЪРДЕЛКО
      4 -1
      12:43, 20 юни 2016
      ВЧЕ вчера бях оставил коментар за Кака ти Меглена Тяанкова а ти си го ликвидирала явно не ти е харесал или пък ти е било наредено да го изтриеш Нали викахме до ПОСИРАНЕ СДС СДС СДС за да имаме свобода на словото а се оказа че свободата изчезна остана само посирането Мятам че в тоя СЪД има далеч по стойностни хора за окръжен съдия отколкото Миленчетои тя го знае това но си натиска парцалите
    Последни новини