От х:

Днес в x:

Като човек те разбирам, като шеф те уволнявам

Като човек напълно те разбирам, но не мога да ти помогна. Това казал на бившия вече шеф на свиленградската митница Стефан Марашев директорът на държавната агенция Христо Кулишев, когато изслушал обясненията му.

После подписал заповедта за дисциплинарно уволнение на Марашев. Това разказва в интервю за "Хасковска Марица" бившият началник на свиленградската митница.

По думите му той е омахан, защото парафирал заповед за възстановяване на акциз на "Братя Василеви" през февруари тази година. Марашев изпратил запитване до агенция "Митници" по този въпрос, но отговорът дошъл чак след 6 месеца. От своя страна пък той бил притиснат от едномесечен срок. И подписал заповедта за връщането на акциза.

Шефът на агенция "Митници" Христо Кулишев пък разписал заповедта за дисциплинарното му уволнение, макар "като човек" отлично да разбирал ситуацията на подчинения си.

Слагат случайни хора в ръководството на митницата, твърди още в интервюто Стефан Марашев и допълва, че адвокатът му готви обжалване в съда заради дисциплинарното уволнение.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини