От х:

Днес в x:

Най-добрия тийнейджър е танцуващият тинейджър (видео)

Всеки, който си е имал работа с тинейджъри (или просто помни тийнейджърските си години) ще се съгласи, че танцуващият тинейджър е най-добрата форма на съществуване на тийнейджъра в свободно състояние.

Тези дни и нощи на Хасково бе осигурено по много от латино ритмите, латино танците, латино групите и онова разбиващо-развихрящо преживяване – латино фиестата. Имаше нужното място, озвучаване, осветление, водещи, DJ, изпълнители, имаше го и Алфредо, който правеше от тълпа блъскащи се хлапета и тийнейджъри синхронно танцуваща 100-200-300 членна трупа, изпълняваща всяко движение с него.

Регетон, последния хит на дансинга затресе финалната вечер на латинофиестата. DJ Мауро Каталини и изпълнителите, „Алфредо Стайл" и останалите латино формации от страната взривиха сцената и твърде скоро на площадка Спартак всички седящи бяха в положение на танцуващи. Страхотното регетон парти продължи до късно, като в него се включиха представители на всички възрастови групи. За тийнейджърите това беше уникална възможност за купон - без алкохол, цигари и др., а даже и с родители тук-таме, и с учител, който танцува много, много, много. Е, най-важното сте вие, каза пък той на финала. Догодина пак, бяха думите на Алфредо Торес на сбогуване.

Виновници за всичко това бяха DJ Педро и Общината, разбира се.

slide

Всичко за тържествата за Деня на Хасково ще намерите на http://www.haskovo.net/haskovoday2008, тук можете да видите и чуете минутка истински регетон:


Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини