От х:

Днес в x:

Четирима младежи задържани за наркотици при спецакция на хасковски и пловдивски полицаи

Четирима младежи на възраст 21г, 25г и 29г и 19-годишна девойка са задържани от служители на ОДП-Хасково при специализирана полицейска операция по линия на наркотиците.

Операцията е осъществена на територията на Първомай и първомайското село Дълбок извор съвместно с полицаи от Пловдив. По сигнал на хасковските полицаи е извършено претърсване в дома на едното от момчетата – К.Т./25г/, в Първомай. Открити и иззети са пликче, съдържащо канабис, електронна везна, 6 броя пълнители с по 5 патрона във всеки, 5 метра огнепроводен шнур, 5 патрона и 3 гилзи.

Последвало е претърсване и в първомайското село, в квартирата на З.И./29г/ от Асеновград и 19-годишната му приятелка З.Д. от Първомай. В жилището полицейските служители откриват оставено на масата пликче с бяло прахообразно вещество, реагиращо на полеви наркотест на амфетамин и 2 пакетчета марихуана. Освен наемателите в дома са присъствали и 21-годишните първомайци Г.Л. и Д.П.

Лицата са задържани с полицейска мярка в Хасково, а по образуваното досъдебно производство предстои назначаване на експертизи на наркотичните вещества и на незаконните боеприпаси. Работата по случая продължава.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини