От х:

Днес в x:

,,Малката звезда" почерпи с вина редовни клиенти

В понеделник за пореден път във винарна ,,Малката звезда" се състоя среща на собствениците и работещи в нея, с клиенти, които купуват произведеното от тях вино. На събирането бяха дошли много ресторантьори и търговци от Харманли, Пловдив, Велико Търново, Банско и София.
Пред тях бяха представени вина от реколта 2007, които в момента се продават от винарната. Това са Димят, произведен от грозде, от района на Свиленград; Юни бланк от района на село Маточина; Розе с грозде изцяло от Коларовския масив; Мерло, Каберне Мавруд и Шардоне - всички от серията ,,Енигма". Продуктите бяха представени от Камен Коев, главен технолог на фирмата, и д-р Стефан Ангелов, който посясни, че целта на срещата с клиентите е те да видят как се прави виното и да се запознаят с хората, които го правят.
Тук, специално за случая бе дошъл и германецът Хуберт Филсер, който заедно със собствениците на винарната ,,Малката звезда" възнамеряват да засаждат лозови насаждения. Той донесе със себе си флаг от провинция Бавария и вече над винарната се веят два флага - баварският и този на ,,Света гора".
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини