От х:

Днес в x:

КАТ къса нерви от понеделник, ще блокира отвреме навреме

Опашките в КАТ ще бъдат гарантирани

КАТ Хасково ще работи в затруднен режим от понеделник до петък идната седмица, като мотаенето на клиентите ще е гарантирано. За това предупреждават самите полицаи, които изразяват съжаление за бъдещото неудобство. Причината за него е в планова подмяна на телефонни кабели, комуникационни трасета и прочие връзки с централизираната информационна система на МВР, което ще превръща дори елементарни справки в ходене по мъките. Трафикът на данни ще става толкова бавно, чак двойно, а понякога въобще няма да го има. Никой не знае точно кога ще стане това, било въпрос на суичове/неща в които се включват други неща/. По Закона на Мърфи нищо чудно информационната система да излезе в отпуск точно по време на вашата справка, което предвид местоположението на КАТ в края на града, ефективно ще прати по дяволите планирането на деня ви.

Неудобствата ще засегнат най-вече търсенето на справочната информация от рода на брой актове на определена регистрация или дължими за плащане глоби, натрупани лихви за минали периоди и прочие. Най-слабо ще бъде засегната най-популярната услуга- регистрацията на нови автомобили, но и там чакането по опашките в края на процедурата ще се увеличи от 10-15 минути до половин час и то ако няма много хора.

Затова съветът на самите полицаи е, ако въпросът не е на живот и смърт, да им спестите визитата си от 11-ти до 15-ти май. После всичко щяло да е О.К.


Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини