От х:

Днес в x:

"Мега спорт" донесоха 5 медала от Франция

С 5 медала се завърнаха възпитаниците на Хасковския клуб по аеробика "Мега спорт" от международния турнир в Екс ле Бен във Франция. Въпреки че травми станаха причина за още по-добри резултати, които традиционно възпитаничките на треньорката Мартина Маринова печелят на големи състезания, от клуба все пак отчитата участието като много добро.

Брилянтната Борислава Иванова за пореден път се представи на ниво в своята възрастова група-на най-малките като се класира в индивидуалната надпревара втора. В същата категория съотборникът й Румен Янакиев зае шеста позиция.

Сливане на участниците от различния пол попречи на Румен да се класира първи и лиши съотборничката му Алекс Ангелова от участие на финал, която вкряан сметка се класира петта на квалификации, коментираха от клуба.

Като компенсация обаче Алекс в комбина с Борислава и Павела Митева, се окичиха със сребърен медал в същата възраст, както и групата Борислава,Алекс,Павела,Румен и Александра Янкова.

При по- голямата възрастова група, на 12-14 годишните, в индивидуалните изпълнения Арабаджи стана шеста, веднага след нея се класира и съотборничката й Християна Кайрякова. Двете заедно обаче и с участието на Моника Мишева станаха четвърти в категория “тройки”.

Грешка в изпълнението на два трудни елемента попречи и на тройката Михаела Василева, Никол Стоименова и Кристина Добчева да се качат на почетната стълбичка и ги класира на шесто място. Моника,Християна,Дамла, Михаела и Кристина обаче грабнаха златото в категория групи.

Дарина Пашова във възрастова група 15-17 години се класира втора със своето индивидуално изпълнение, но отново грешка я лиши от златния медал и най-високото стъпало на почетната стълбица. Симона Благоева, която беше дебютантка в същата възрастова група на състезанието в Екс ле Бен, остана на 12-то място.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини