От х:

Днес в x:

Учениците без пари на мача със Славия, останалите с половин билет

От Хасково са петимни за много публика и пуснаха аванта за феновете

ФК „Хасково“ пуска вход свободен за ученици до 16 години за съботния мач от първенството на А група със Славия на Ямача. Децата до 12 години трябва задължително да бъдат с придружител, напомнят от ръководството на футболния клуб. Промоцията засяга и по-възрастните запалянковци - всички те ще плащат билети по 6 лв, независимо от местата. Досега седалките под козирката се водеха ВИП-зона и струваха десетачка. Идеята на футболния клуб е да напълни стадиона за един от последните двубои срещу елитен клуб, който хасковлии могат да гледат на живо. Нашият тим е почти сигурен изпадащ и въпреки че предстои още една серия двубои с другите опашкари, вече почти няма и теоретична възможност за спасение. Хасковлии са последни с мизерните 7 точки на цели 13 точки от спасителното 10-то място. Което се заема именно от Славия, а по-скоро налъмите ще цъфнат, отколкото отборът на Венци Стефанов да играе в Б група. Дори и чисто футболно обаче нашите имат малко шансове. Изоставането е 13 точки, а максималния брой, който може да се заработи в плейофите е 30, сиреч трябва да бием наред.

До плейофите Хасково може да подобри незавидния си точков актив само сега срещу Славия и в последния редовен кръг срещу Черно Море във Варна.

Срещата с белите е на стадион “Хасково” в събота от 14.30 часа. За привържениците ще има още една изненада, освен авантата с билетите – календарите на “Хасково” ще бъдат пуснати на промоционална цена от 1 лев. Те ще се продават в будката срещу ДКТ “Иван Димов”.

Г.Христов

Учениците ще влизат без пари
Всички останали с билет наполовина
Клуба се надява да напълни стадиона за един от последните мачове на отбора в А група
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини