От х:

Днес в x:

Заловиха фалшив Бен Тен

Фалшификаторите на дрехи от известни марки разшириха кръга си на действие и след като се специализираха в ментетата с героите на Disney, посегнаха и на тези от Cartoon Network.

Нов опит за пренасяне на фалшиви детски текстилни изделия предотвратиха митническите служители на Капитан Андреево. Задържани са 1360 детски текстилни комплекта със съмнения, че са произведени в нарушение на права върху интелектуалната собственост на световноизвестните марки.

Имитациите са превозвани в камион със сръбска регистрация, който пътувал от Турция за Германия.

Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която се установява, че сред различните артикули мъжки, дамски и детски текстилни изделия е и детската стока. На комплектите, основно блузки и панталонки, са щамповани изображения на популярни анимационни герои на филми, излъчвани по „Disney Channel" и „Cartoon Network".

Най-често щампитеса на симпатичното автомобилче МакКуин Светкавицата и десетгодишното момченце Бен Тенисън, по популярен сред децата като Бен Тен, с необикновените извънземни способности от Омнитрикса.

В изпълнение на Европейския Регламент 608/2013 и Закона за марките и географските означения имитациите са задържани и за случая ще бъдат информирани правопритежателите на търговските марки.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини