От х:

Днес в x:

Четирима са ранени при стрелба

23-годишен младеж от Шумен, с инициали Т.Т., е стрелял вчера със законно притежаван газов пистолет, стрелящ със сачми и е наранил четирима души.
В областта на корема е ранен 39-годишен мъж, а друг, на 24 години - в седалищната област, предаде БТА, цитирайки днешно съобщение от полицията в града.

Други двама мъже, по на 25 и на 34 години, са се отървали само с охлузни рани. И четиримата са от село Памукчии, община Нови пазар, уточняват полицаите.

На пострадалите е оказана първа помощ, като раненият в корема човек е откаран в МБАЛ "Света Ана" град Варна, а на останалите е назначено домашно лечение.

Извършителят е укрил оръжието. При претърсване в дома на стрелеца са намерени и иззети 2 газови револвера и един газов пистолет, всичките марка "Екол", боеприпаси , един пистолет с неустановена марка, 2 пневматични пушки с неустановена марка, чийто произход предстои да бъде уточнен.

В два кашона, в 4 полиетиленови пликове и в 5 буркана е намерена суха тревиста маса, която при полеви тест реагира на наркотично вещество "канабис".

Назначена е експертиза. Младият мъж е задържан за срок до 24 часа и е образувано досъдебно производство, съобщават още от полицията в Шумен.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини