От х:

Днес в x:

За Деня на детето 33% намаление и нови картове на пистата

Ръководството на Картинг Писта Хасково обяви 33% намаление на всички цени на пистата на 31 май и на 1 юни по случай Деня на детето. Отстъпките са за всички, нека всеки се почувства като дете и се забавлява.

Пистата е готова за много адреналин с нови картове Соди 390 куб.см. -  най-бързите картове в България. Те са с голяма надеждност и уникален комфорт за шофиране. Пластмасова защитна обвивка на двигателя покрива въртящите се и горещи части. Краката са перфектно защитени - пластмасово покритие на резервоара за гориво осигурява това. Регулируеми педали във височина и дължина (минимален ръст на пилота 1.40 м), H.E.A.D система за предпазване на краката при удар, хидравлична спирачка, сликови гуми и с още много предимства имат новите картове. Те са с двигатели без ограничение на оборотите Мотири Хонда –  390 куб.см. Ниският център на тежестта осигурява стабилност и добро завиване в завоите.

За Празника на детето вече е в ход подготвката на още други забавления за децата на Картинг писта – Хасково, една от най-големите и най-добре оборудвани на Балканите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини