От х:

Днес в x:

„Звездният тим“ стъпи на почетната стълбицата на 24-часовия картинг маратон

    Отборът на звездите, който се включи в 24-часовото изпитание на картинг пистата край Хасково стъпи на почетната стълбица днес.

    Тимът All stars: Асен Блатечки, Рафи Бохосян, Красимир Георгиев, Крум Дончев, Мартин Чой, Павел Лефтеров, Лео Бианки и Александър Деянов - Скилър и Теодор Кабакчиев успяха да завоюват третото място в категория Gold на първото в България 24-часово състезание в моторните спортове EKO24H of Bulgaria Karting Race. Началото му беше дадено в събота, а финалът минути след 13 часа в неделя.

    На второто място в 2-ро място категория Gold се класира отборът на EIRIZ team Швеция, а победители в тази категория станаха JAKPOM racing team от Белгия.

    Организатора на състезанието е първият български пилот, участник във Формула БМВ и шампион на България по картинг Николай Върбицалиев.

    В тимовете участваха над 200 пилоти от повече от 10 държави.

    В групата на професионалистите на най-високото стъпало на почетната стълбица купата вдигнаха състезателите от MRK PRO- Франция. На второ място в категория ПРО  саTeam kart event – Белгия, трети са пилотите от GLS racing team -България.

    Състезанието мина под знака на благотворителността. Тимът All stars се състезава за каузата „Йонна“.

    Дори и след приключване на картинг маратона, звездите продължават с кампанията за набиране на средства за операцията на едногодишното момиченце от Хасково в социалните мрежи.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Gh
      Ghost Navigator
      2 -1
      21:55, 11 окт 2020
      Не ми стана ясно защо карат в обратната посока
      • +-
        +-
        1 -2
        09:23, 12 окт 2020
        На мен пък не ми е ясно, защо почти безцелното изгаряне на толкова гориво се счита за нещо положително?! Даже и възторжена статия написана.
        На зле върви светът, ясно е.
    Последни новини