От х:

Днес в x:

10 °C

Нови 7 с Ковид в Хасковско, от началото на пандемията заразените са 326

Нови седем случая на новозаразени с коронавирусна инфекция съобщават от Областния оперативен щаб днес.

Разпределението по общини по настоящ адрес на лицата е: Община Хасково – 3-ма души: жени на 62 г., 32 г. и 39 г.; в община Димитровград заразените са също  3-ма: мъже на 46 г., 85 г. и 43 г.; една жена, на 52 години, е с позитивна проба в община Свиленград. От тях хоспитализирани са 5 човека, а останалите са на амбулаторно лечение.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента са за 326 души.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (25)

 • 1
  Ко
  Костадинов
  22 -23
  09:41, 11 окт 2020
  Трета световна война ли? Тя вече е започнала, но голяма част от населението на земята не го осъзнават! Тази година нагледно ни показаха и продължават да ни показват демонстративно, че няма нужда от военни действия и инвазия, за да сломят духа и затворят повече от половината население в света! Ще си бутат цирка още 2-3 години и един ден ще се събудим без никакви права. Ще са използвали суматохата в момента и ще са прокарали редица закони, които ще ограничават и репресират населението на света. Вече ще бъде късно за обжалване, Новия Световен Ред ще бъде въведен! А голяма част от населението ще защитава този световен ред и своите поробители, опълчвайки се срещу всеки дръзнал да се противопостави срещу системата! Ще снимат, ще докладват, ще клеветят "грешниците", които не спазват правилата!
  • 66
   6699
   23 -19
   09:56, 11 окт 2020
   О боже, от къде се измъкнахте толкова много специалисти!?! Че какви права и свободи имахте преди така наречената пандемия???Къв Нов Световен Ред, кви пет лева? Всички сме роби на системата, с ковид и без ковид! Ще кажеш, че до преди една година сте били царе, а сега падари!Права няма ли?!? Смях!
  • Mo
   Morzi
   9 -16
   10:05, 11 окт 2020
   Пий си хапчетта редовно! Виж коментара
  • До
   до бб
   1 0
   14:54, 12 окт 2020
   Най елементарен пример - не можеш да пътуваш свободно до която държава решиш.
   Не можеш да направиш сватба или друго по-голямо тържество
   Ограничен ти е достъпа до медицински услуги
   Висиш на опашки отвън пред сума ти учреждения
   Не на последно място носенето на маски
   и мога да изреждам още и още, ако за теб това е нормално, вече си с промит мозък
 • 2
  Би
  Биляна
  17 -16
  09:57, 11 окт 2020
  Както са я подкарали след още някой месец симптомите на всички познати болежки ще се приписват на Бог ковид!!! Да си знаете - вече ще се боледува само от царския грип с коронката и да не сте посмели да кажете, че е нещо друго.
  • Ди
   Дик
   15 -21
   10:06, 11 окт 2020
   Биляна е типично пумашко име. Виж коментара
  • 11 -2
   10:25, 11 окт 2020
   Пише се *****, неграмотен мангo.
  • Ив
   Иван
   2 0
   12:08, 12 окт 2020
   Биляна е също популярно македонско име. И какво общо имат имената с въпросната статия?
 • 3
  Ва
  Василев
  26 -5
  09:58, 11 окт 2020
  Населението в света надхвърля 8 млрд,което е множко за планетата.Няма нужда от нова война.Една конспиративна дейност с тази "пандемия"е напълно достатъчна .Няколко фамилии в света движат процеса.И всичко си идва на мястото по техния план.Населението е застаряващо и затова умират 95% възрастни, повечето по хоспис.А и те са в тежест на икономиката на всяка страна.Испания и Италия са двете страни с най- застаряващо население и там починалите са най- много.Вземащите превантивни мерки са неадекватни или по точно адекватни за движещите процеса. Икономиките забуксуват,фирми фалират,безработицата расте ,психоатаките чрез средствата за масова информация побърква хората. Защо е нужна война. Преразпределят се финансовите потоци т.н.За някои е много сложно,а за други много просто.
 • 4
  Мо
  Морския
  15 -17
  10:09, 11 окт 2020
  И за тези който са били болни ,как така точно разбрахте че сте от Ковид 19?? Как става тоя номер? Как с доверявате на тия лъжци докторите ?
  Да вярваш в Корона Вирус е същото ,като да отидеш на Юпитер и да търсиш ябълки.
  • 33
   333
   8 -5
   00:18, 12 окт 2020
   Прави се тест бе маук, не ти го казва доктора а тест, който е международен!
 • 5
  Ле
  Лекар
  17 -9
  10:13, 11 окт 2020
  Не гледам телевизия!
  Не вярвам в реклаламата за Корона.
  Обидно е,че ни казват непрекъснато да се мием,като че ли до сега не сме се миели.Никога не съм унижавала пациентите си по такъв начин,но съм препоръчвала хигиенни мерки.
  • До
   до: „Лекар“ като малко им е
   10 -15
   11:22, 11 окт 2020
   Сигурно и пациентите си преглеждате без маска, защ... Виж коментара
 • 6
  Пи
  Питър Пан
  17 -12
  10:22, 11 окт 2020
  Швеция и Беларус без мерки против вируса и с по-малко починали от в страните с въведени строги мерки?! Много удобно си затварят очите всички медии за липсата на всякаква логика в цялата тази история. Всичко е една огромна манипулация. Огромна!
  • Не
   Не заблуждавайте хората!
   15 -9
   11:29, 11 окт 2020
   Швеция при население 10млн. починалите от ковид към момента са 6 000,
   България при население 7млн. починалите от ковид към момента са 891.
 • 7
  Ил
  Илиян Василев
  19 -6
  10:37, 11 окт 2020
  Сваряването ни като жаби продължава. ЮТЮБ забранява коментари които критикуват СЗО и дават различна гледна точка. Върви поредната вълна на истеризацията на нацията. Представете си, че в сутрешните бюлетини ви съобщават данните за заболелите от други болести, включително заразни, за починалите от други болести.
  Примерната статистика би била днес са починали 300 души, от които 100 от сърдечно съдови и инфаркти, 60 от инсулти, 80 от рак, петдесет от деменции, и т.н. и 7 от придрушаващ КОВИД.
  Или днес са се заразили 600 души, но са диагностицирани Х нови случая на рак, от които 50 процента в по-тежка форма заради закъсняла диагноза, поради КОВИД истерия и страх на болните да посетят лечебно заведение. И така нататък с отложените операции и несъстоялата се ранна диагностика на други болести, което води до увеличаване на смъртността над нивата от миналата година.
  Ще участвам в поредното въстание, ще ходя на опера, на театър, ще се виждам с приятели, и няма да се подам на истерията. Призовавам ви и вие да отделите разумните мерки - често миене на ръце, хигиена лична и на околното простраство, носене на маски /не защото вярвам в тях, а защото са задължителни по "техните" мерки/.
  И се грижете за здравето си, включително и най-вече за психичното си здрае, защото шансът да пострадате от КОВИД е НИЩОЖЕН в сравнение с шанса да ви сполетят другите летални болести и да загубите вярата в себе си и в околните.
  ТЕ искат да бъдете уплашени и да зависите от техните подаяния.
  Никога не забравяйте да се усмихвате, да прегърнете децата, любимата си и особено възрастните си родители или близки, защото никога не знаете кога това е за последен път.
  Останете горди хора!
 • 8
  Ве
  Весел
  16 -8
  11:03, 11 окт 2020
  Коронавирус е религия! Ковид се казва техният бог, а Бил Гейтс е неговият велик пророк на земята.
  Вярващите в Ковид са длъжни да носят маска на лицето, подобно на евреите, които носят шапчица, по-този начин се различават и неверниците, които са без маска. Други придружаващи символи на вярата са ръкавици и шлемове.
  Ковид религията е много агресивна, учи на това да се обявава джихад и да се напада всеки неверник (или поне да се гледа лошо) и да бъде насилствено заставян да приеме ковид религията, в противен случай да бъде линчуван, арестуван или най-добре убит.
  Свещениците на Ковид са облечени в бяло расо (по старому престилка) вместо песнопения, те танцуват ритуално и после качват видеата в тик-ток, също така са длъжни постоянно да всяват страх сред вярващите от страшната съдба, която може да ги сполети, ако не носят животоспасяващата маска. Техният бог обещава да спаси всеки маскиран и вярващ в него.
  Централата на ковидианството е СЗО и те определят догмите, които всички ковидианци трябва да спазват. Отделно във всяка държава има назначени ръководители на местно ниво, които трябва да управляват местната "църква". За главен свещеник на България е определен негово високопреосвещенство Венцислав Мутафчийски Първи. Той проповядва смърт и чували с трупове за всички неверници. Всеки четвъртък в 10 часа Българската Ковидианска Църква провежда централна меса, която се излъчва по всички телевизии. На нея обикновено се съобщават всичките загинали неверници и по този начин се предупреждава народа какво ще стане ако си неверник (... и си на 80+ и имаш болно сърце, диабет или и двете...но това са подробности, важното е да се плаши народът).
  Важен ритуал за ковидианците е поливането на ръцете със спиртен разтвор, те вярват, че по този начин си измиват греховете и гневът на бог Ковид ще ги подмине. Минимум 5 пъти на ден трябва да се извършва този ритуал, а ако ръцете започнат да се напукват от спирта се счита за благословия на бог Ковид. Ковид също благославя със стафилококи и всякакви бактериални инфекции около устата, това се счита за голяма награда за най-правоверните. Най-голямото щастие за всеки ковидианец е да се задуши с CO2 докато например шофира сам с маска. Вярва се, че тогава отива право в Ковид рая.
  Ковидианците са длъжни да спазват дистанция от 2м един от друг и много повече от неверниците. Смъртна заплаха за всеки ковидианец е да се доближава до неверник. (Това не важи в случаите, в които ковидианец се доближава до неверник, за да го арестува, глобява или бие)
  Ковидианството проповядва скорошното идване на "Голямото щастие", когато само правоверните ковидианци ще получат спасение чрез инжектиране на божествена течност, която ще бъде дар от Бог Ковид към неговия пророк на земята Бил Гейтс, както самият пророк е пророкувал, че ще стане.
  Ковидианството е религия, която изисква изключително силна вяра, защото за разлика от другите религии, които трудно могат да бъдат доказани по научен път, но и трудно могат да бъдат опровергани от науката - ковидианството е единствата религия, която всъщност науката оборва безпрецедентно. Разбира се, Ковидиантската Инквизиция подлага на жестоки гонения и заклеймява всеки учен дръзнал да изобличи лъжата на тази религия. Освен това изгаря на виртуалната клада всички изобличаващи материали и църковните служби наречeни - “fact checkers” им слагат клеймо - “false fact” за всеки случай.
  Въпреки противоречието с науката, фактите и най-вече здравия разум и логика, ковидианството набра страшна сила и бързо се превърна в религия номер 1 в света. Това говори за изключителната вяра на ковидианците, сляпа вяра, но много силна!
 • 9
  Дежурната статия, която ни "осведомява" за нефелността на "пандемията"
 • 10
  Вз
  вземете Мерки
  19 -3
  11:52, 11 окт 2020
  Значи, ако се случи учител да се разболее - всички наскачат и защитават децата - да не правят контакти, айде дистанционно! Но ако една директорка ходи напред-назад на екскурзийки през учебната година и се навира на какви ли не чужди места - тя не може да донесе короната! Нима тази не прави контакти с децата. Не че директор става за учител, ама нали имат някакви часове там! Брей, това директорката ще да е много височайше Величие, което не мож да прихване короната! Ама нали си плаща за всичко - РУО направо стискат очите, та чак мижат!
  • Ko
   Koo
   15 -4
   13:06, 11 окт 2020
   Коя е тази ? Дайте име и фамилия!
 • 11
  Ст
  СТОП
  8 -12
  14:55, 11 окт 2020
  Спрете с тия простотии!Всяка сутрин-ковид,ковид,ко... Виж коментара
 • 12
  Сх
  сх
  12 -3
  15:50, 11 окт 2020
  Нали всеки, който се връща от чужбина подлежи на карантина ? Как така всеки ще обикаля навън и после ще прави контакти! Да си кара всеки там карантината - където си иска! Като им се ходи навън - сега да се изолират, а не всеки отишъл на разходчица да си похарчи малко парички да бъде потенциален приносител на зарази! И обикновените хора имат право на живот и защита! Не само богаташите и богаташките!
 • 13
  Уж
  Ужас
  7 -2
  21:45, 11 окт 2020
  Това е престъпление да пускат такива безотговорни директорки в училище! Как може! Това са нашите деца! Кой ги разрешава тези работи!
 • 14
  Др
  Дръжте ги!
  4 0
  16:50, 12 окт 2020
  Разрешават ги тъпаците от РУО! Само да им се подат подаръци и в натура и са готови и майка си да продадат. Тази същата директорка дето не пропуска да се хвали с парите си, с имоти, с големи познания и още много работи дето ги няма хич не и пука за вашите деца! Тя ако умеела да преподава и да работи с деца щеше да си учителства от едно време! А не да си плаща да я спускат на директорски пост и после да тероризира цял колектив! Няма да я забрави ОНЗИ от горе!
 • 15
  Бе
  Бедняк
  3 0
  20:19, 12 окт 2020
  Изключително плоско и елементарно е някоя си Мутреска - Гротеска да мисли, че е от силните на деня! В момента е от шуробаджанаците купуващи си благоволение от власт имащите! Като и когато тази власт се катурне, следващите ще започнат да си правят пиар и да разчистват такива Гротески! Тази директорка на училище ще я сполети същото, което тя долно и злобно демонстрираше! Нека да бъде публично препитана за управлението си, за мръсотиите, които направи и прави! Нека публично да бъде обвинена и публично да дава обяснения! Всеки диктатор рано или късно губи властта си - така както той самият и я е превзел! Мутреска - Гротеска не се научи, че със страх - ред и дисциплина не се насажда, а с пари - уважение не се купува! С пари и много други работи не се купуват!

Още новини

Хороскоп за 29.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Благоприятна възможност да проявите организаторските си умения. Съобразявайте се с обстоятелствата и ще напреднете. Овладейте връхлитащите ви емоции, за да ви е по-лесно си намерете някого, на когото да изплачете болката си. Семеен проблем постепенно отшумява и това ще ви успокои.
29 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Повечето от вас ще предпочетат да се посветят на почивка през този ден, тъй като изминалата седмица е отнела голяма част от силите ви. Идеята ви ще бъде подкрепена от хората около вас, които едва ли ще ви оставят да скучаете. Проявете повече ентусиазъм относно планирано мероприятие, в противен случай рискувате да развалите настроението на близък човек.
29 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Възможни са проверки от различен характер: финансови, семейни, приятелски. Въведете в ред документацията си, погрижете се за близките си и не пренебрегвайте поетите ангажименти. Не търсете непременно недостатъците у другия, помогнете му да изрази по-добре себе си, като го насърчите към това.
29 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Възможно е обстановката у дома ви да е напрегната сутринта и с действията си най-вероятно няма да допринесете с нищо за промяната и към по-добро. Препоръчително е да не се задържате дълго време в къщи и да потърсите поле за изява навън. Делови начинания ще получат благоприятно и донякъде неочаквано развитие, което ще ви създаде допълнителна работа.
29 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Много неща ще ви радват днес, но не можете да бъдете навсякъде. Трудно е да угодите на всички, но важното е да живеете пълноценно. Не изхвърляйте нищо, нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Предстои ви желана промяна, която значително ще свали напрежението, още повече, че ще има с кого да я споделите. Насладете й се.
29 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Станете по-балансирани и не допускайте да ви връхлитат емоционални натоварвания. Излезте на чист въздух сред природата или се срещнете с приятни за вас хора. Случващото се ще бъде такова, че трябва да разчитате само на себе си. Очаква ви работа, но имате шанс да обърнете нещата в своя полза.
29 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Стресът се отразява неблагоприятно на контактите ви днес, реагирате на всяка невинна забележка. Починете си и не влизайте в конфликти. Денят е подходящ за отмора, среща с приятели и неща, които ще ви помогнат да се отпуснете. Не пропускайте да изпълните обещанията си, по тях съдят за сериозността ви.
29 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Личният ви живот ви предлага много предизвикателства и като че ли днес поглъща цялото ви внимание. Трудно ви е да се съсредоточите върху каквото и да било. Днес от това нищо няма да изгубите, така че спокойно подреждайте интимния си свят.
29 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не се скъпите на комплименти и дори на моменти прекалявате. Бъдете по-уравновесени в тази насока, може да ви разберат погрешно. Някой от вас днес ще имат изключителен празник в семейството си. А ако се колебаете как да прекарате вечерта, знайте че ще ви бъде отправено предложение, което ще ви зарадва и отмори с настроението си.
29 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
29 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Съзнателно ще промените отношението си към проблем, който ви е занимавал наскоро. Това ще ви помогне да се освободите от напрежението и да насочите погледа си към хубавите страни на живота си. С излъчваното от вас очарование ще привличате интереса на другите. Направете ги щастливи.
29 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Занимания на открито и пътуване с приятели може би ще удовлетвори страстта ви към приключения. Не се притеснявайте дори и да не сте в предни позиции на инициативата, това е чудесен повод да се разтоварите. Едва ли ще отхвърлите предложение за среща с някой, който не спира да ви вълнува.
29 ное 2020
Последни новини