От х:

Днес в x:

Автородео на Картинг пистата за ЧРД

Картинг писта Хаскво ще отпразнува рождения си ден с автородео. Датата е 6 септември, началният час - 17:00 часа.

По случай рожденият ден на Картинг писта Хасково срещу сумата за вход - 5 лева, получавате 3 обиколки с новите ни картове, канят от там. Картовете са Соди 390 куб.см. 13 к.с.


ПРОГРАМА:

    17:00 - Брифинг с пилотите ;
    18:00 - Старт първа серия 6 автомобила;
    18:30 - Старт втора серия 6 автомобила;
    19:30 - Финал и награждаване;

Предвидено е и състезание с награди за първите трима. Претендентите ще трябва да направят 25 обиколки - 5 обиколки квалификация и 20 обиколки състезание. Таксата участие е 35 лева. Участниците могат да бъдат не повече от 40. Началото е 19.30 ч., когато е рифингът с пилотите. След това ще бъде теглен жребият и ще започната квалификациите и състезанието. Накрая победителите ще получат своите награди.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    //
    ///
    6 0
    11:16, 3 сеп 2014
    Тази година много постен рождения ден
  • 2
    Oo
    ooo
    0 -2
    18:12, 4 сеп 2014
    nama ugoda.
  • 3
    Вс
    Всевишния Кенанец
    3 0
    13:39, 5 сеп 2014
    хаскуулии не заслужават подобно съоръжение, защото не могат да го оценят, не ценят и труда на хората там, които превърнаха този пущинак в писта на европейско ниво, с редица състезания и прояви, с един предприемчив мениджър и собственик, който по никакъв начин не страни от събитията в града, за разлика от много други! Така че стига с тези кафенета Баркод, Чилаут, Енкаса и пр. сменете малко обстановката, вижте нещо което се случва в града "сега и на живо", Има футбол в А група, има картинг писта - заведете си децата бе селинджъри, стига с това селско мислене, на цената на кутия цигари ...срамота е да се пренебрегват подобни събития с лежане пред телевизора и люпене на смеки и щракане на ТВ канали
    • Въ
      възрастен хасковлия
      3 0
      19:04, 5 сеп 2014
      Ти хубаво се ядосваш ама погледни статистиката колко деца се раждат в Хасково.Не е достатъчно да си феодал, трябва да осигуриш и работни места, да направиш бизнеса възможен, да получават хората нормални заплати и тогава чак да ти дойдат младите с децата на мероприятието.Сега и да се ядосваш че няма посещаемост това е.ЛИПСАТА НА ПОСЕЩАЕМОСТ Е СЛЕДСТВИЕ ОТ НЕЩО ДРУГО!! КАКТО И ЛИПСАТА НА РАЖДАЕМОСТ !! Ние старите на такива мероприатия не ходим.
Последни новини