От х:

Днес в x:

Последен турнир преди мащабния ремонт на зала „Родопи”

Тенисистките на СКТМ „Родопи” завършиха с две победи и една загуба първия кръг от втория етап на Висшата лига по тенис на маса за жени. Двубоите се изиграха в емблематичната за Момчилград зала „Родопи”, която ще бъде изцяло ремонтирана след одобрен проект на общината.

Както е известно, община Момчилград  спечели проект по Програмата за развитие на селските райони за подобряване на центровете за спорт и свободно време. Освен спортната зала ще бъде реконструиран градският стадион „Родопи” и ще бъдат изградени шест мултифункционални спортни площадки в общинския център и в селата Нановица, Прогрес, Равен и Звездел.

Момичетата на „Родопи”, чийто състав е най-младият в българския елит, постигнаха победи срещу отборите на „Съединение” и „Пътинженерингстрой” от Търговище. Нашите допуснаха поражение от „Масов тенис”(Пловдив). Момчилградчанки запазиха пето място след турнира с актив от 11 точки от общо 10 отбора. Всички участници получиха подаръци от община Момчилград.

Главен рефер на срещите бе легендата на момчилградския тенис Димитър Караиванов. Многократният шампион е председател на комисията по тенис на маса към Българската мастърс федерация.

От ръководството на клуба изразиха надежда, че след реконструирането на спортната зала родопската община ще има реални шансове да домакинства на международни състезания.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини