От х:

Днес в x:

Пенсиониран шеф на РПК потроши пазаруваща жена

На ул. Търговска често стават инциденти/сн. архив/

Бивш шеф на симеоновградската РПК удари с колата си възрастна жена, излязла на петъчен пазар и я вкара в болницата с тежко счупване на таза. Преди това опелът на Иван К. закачил малко дете, шляещо се по симеоновградската улица Търговска. В петък там се вадят всевъзможни сергии, където се продава всичко - от зеленчуци до дрехи.

Инцидентът е станал тази сутрин в 8.30 часа и явно се прикрива, алармираха възмутени читатели на Haskovo.net от Симеоновград. Очевидци на инцидента се усъмниха, че водачът на автомобила е бил употребил алкохол, но така и не забелязали да е тестван с дрегер. Затова следели какво ще излезе по медиите, само че нямало нищо. Обяснението обаче е просто - инцидентите от днес влизат в полицейския бюлетин утре.

От пресслужбата на ОД на МВР уточниха, че няма данни за употреба на алкохол. Вината за инцидента е поделена - между шофьора и жената, която вървяла по пътното платно, вместо по тротоара.

„Пълни глупости. В този ден има пазар и целият град се стича на тази улица. Хората няма къде другаде да вървят и е пропуск на КАТ, че не са затворили улицата за МПС-та“, обясни разгорещено един от подателите на сигнала, който се представи като Димитър. Според него държанието на възрастния шофьор при инцидента породило основателните подозрения, че „не е съвсем адекватен“. Шофирайки по улицата, той закачил с колата и малко дете. Слязъл и почнал да се разправя с него. След като го нахокал, се качил отново зад волана и ...ударил 67-годишна жена, спряла пред сергия за дрехи. Дамата е с фрактура на таза и е настанена в хасковската болница. Инцидентът се разследва.

Г. Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини