От х:

Днес в x:

Мераклии за ягоди в Испания катастрофираха до Захарна фабрика

Пловдивски мераклии за бране на ягоди в Испания катастрофираха днес по обяд на кръстовището до бившата Захарна фабрика в Хасково. Опелът им бе насметен от хасковски ситроен, но инцидентът се размина без пострадали.

Зад волана на опела била Гина Ангелова, която се движела по бул. „България“ и тръгнала да прави ляв завой към Цигарената. Тя навлязла на платното и отнела предимството на ситроена, чийто водач Ивайло Симеонов от Нова надежда нямал никаква възможност за маневра.

Пловдивската група с три автомобила пристигнала в Хасково за интервюто в Бюрото по труда за работа в Испания. Понеже не познавали добре града, тримата водачи се стараели да се движат в пакет. Първите два автомобила вече успели да завият наляво по бул. „Васил Левски“, а изостаналата Гина Ангелова дала газ да не ги изтърве. И тогава станала белята.

Според шофьора на ситроена в дясната лента секунди преди него минало такси с доста висока скорост. Спрялата на кръстовището Гина вероятно се е подвела, че пътят е чист след неговото отминаване и се натресла във френската кола, която се движела съвсем бавно в лявата лента, за да прави обратен завой.

Тодор Кръшков

Мераклиите за работа в Испания
Първите две коли от пловдивския пакет спряха на метри от катастрофата
Шофьорът на ситроена обясни, че вдясно от него профучало такси и това е подлъгало пловдивчанката да навлезе в кръстовището
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини