От х:

Днес в x:

Арестуваните автоапаши признаха за още 5 кражби

Апашите трошили стъклата на колите

Арестуваните преди два дни четирима автоапаши признаха, че са извършили още 5 кражби, съобщиха от полицията. Задържаните са младежи на възраст 17, 19, 21 и 23 г. от Хасково.

Те отарашили още 5 леки коли, паркирани в района на квартал „Орфей” и улиците „Бузлуджа”,”Първи май” и „Граф Игнатиев” в областния град. Младежите действали при кражбите по идентичен начин – разбивали стъклата им. От паркираните два Фолксвагена, два Форда и Опел Астра са откраднати CD, две флашки, 10 лева, две навигации, FM-трансмитер, лични документи и мобилен телефон със зарядно устройство.

При беседа с криминалистите заподозрените споделили, че са окрали общо 10 автомобила.

24-годишен хасковлия пък е задържан за кражба от хранителен магазин. Тази сутрин около 3 часа младият мъж се промъкнал в бакалията на улица „Акация” в областния град, след като разбил прозореца. Откраднал 55 лева и два мобилни телефона. След подадения сигнал познатият на органите на реда мъж е задържан.

Кражба е извършена и от жилище в квартал ”Дружба” в Харманли. Там неизвестен апаш се промъкнал през незаключената врата и задигнал лаптоп. Кражба на лаптоп и 250 лева е извършена и от жилище в хасковския квартал „Орфей”.

Образувани са досъдебни производства.

Haskovo.net

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини