От х:

Днес в x:

Фенове разсъблякоха новия треньор на ”Левски” го изгониха

Скандал избухна при официалното представяне на Ивайло Петев за треньор на "Левски" в залата за пресконференция. Възмутени от назначаването му фенове съблякоха синята му фланелка и го изгониха от залата.

Пресконференцията бе насрочена за 16,30 часа. След като спортният директор на "Левски" Наско Сираков влезе с новия наставник Ивайло Петев, в залата нахлуха около 20 привърженици на "Левски", предаде Фокус.

Според тях Петев бил привърженик на кръвния враг на "сините" - ЦСКА.

"Сваляй фланелката, чорбар, ти няма да носиш екипа на "Левски", викаха привържениците.

След като новият треньор отказа да се съблече, маскираните с качулки фенове го съблякоха гол до кръста и го изгониха от залата за пресконференции.

Фенове на "Левски" настояха да се върне старият треньор Славиша Йоканович и поискаха обяснение от Сираков, защо е назначен Петев на поста.

"Нали щяхте да дадете картбланш на Йоканович, ще плащаме ли неустойка на Йоканович, къде са другите босове, защо търпите некадърници сред футболистите, защо викате чорбар за треньор...", питаха феновете.

Сираков повтаряше, че феновете имат право да се сърдят и попита дали харесват играта на отбора.

Към момента остава неясно дали Петев ще поеме отбора на "Левски".

Спортният директор на "Левски" Наско Сираков заяви, че кракът му повече няма да стъпи на "Герена".

"Следващият, който ще подаде оставка, се казва Тодор Батков и тогава ще видим докъде ще я докараме, защото през последните 8 години от моя джоб са излезли 41 милиона лева и аз съм един от най-обругаваните хора в тази страна за това, че си давам парите за Левски и милея за Левски", коментира адвокатът.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини