От х:

Днес в x:

Президент боядисва „Спартак“, фука се във Фейса

Президентът на хасковския клуб по хандбал „Хасково“ Марияна Стаматова грабна четката и боядиса спортна зала „Спартак“. Дейната шефка първоначално се включи в освежаването на линиите на хандбалното игрище. После започна и трибуните за публиката.

Офанзивата по боядисване на залата започнала още от петък и приключила снощи. От общината ни отпуснаха само боя, без работници и бяхме принудени да се справяме сами, обясни Марияна Стаматова. На помощ й се притекли двете треньорки Ирина Миладинова и Антоанета Вълкова, както и голяма част от играчите. Упоритите хандбалисти пребоядисали и съблекалните, подменили и плочки, които им били отпуснати от спонсор.

Фотосът бе публикуван в социалната мрежа Фейсбук и предизвика много харесвания и коментари от приятели на Стаматова. „Ако всеки президент беше като тебе...“, гласи един от тях. „Седнал не се работи“, шегува се друг фен.

Междувременно женският отбор се подготвя за първия си мач в „А“ група. Хандбалистките ще играят срещу отбора на Поморие в неделя от 15 часа. Всички жени са на линия и сме готови. Надявам се да се представим добре, допълни Стаматова.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини