От х:

Днес в x:

Хасково разби Пирин с 3:0, бетонира се на върха

Отборът на Хасково се наложи с класическия резултат 3:0 срещу Пирин Разлог на Ямача. След днешния кръг местният футболен тим запазва лидерската си позиция на върха в Б група с 18 точки, но във врата им диша Марек с точка по-малко.

Резултатът в днешния мач бе открит още в 9-тата минута след центриране на капитана Недялко Хубенов, който нахлу мощно в наказателното поле. Топката бе засечена от Костадин Ничев, който бе точен за радост на близо хилядата зрители. Трибуните избухнаха и в 34-тата минута, когато топката се озова в мрежата на гостите, но голът бе отменен заради засада.

В началото на второто полувреме голмайсторът бе сменен от Диян Лозев, който в 69-тата минута увеличи преднината на домакините. Осем минути по-късно Хубенов бе точен за класическото 3:0.

Силен мач на капитана, който игра целия мач и се раздаваше докрай, отбелязаха от клуба. Той имаше шанс да увеличи още резултата в самия край на мача, но топката мина край вратата на гостите. За отбелязване е и добрата игра на Вълчан Чанев в средата на терена, допълниха от щаба на Хасково. Гостите от Пирин имаха добро голово положение в средата на второто полувреме, но нямаха късмет. 

Следващата събота за отбора на Хасково предстои тежко гостуване на Добруджа Добрич.

Тодор Кръшков   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини