От х:

Днес в x:

Сензацията Любимец се задави с Черноморец, падна с 1:2

Сензацията на А група – отборът на „Любимец”, се издъни като домакин срещу „Черноморец” днес, като падна с 1:2.  

Възпитаниците на Димитър Димитров – Херо победиха на стадиона в Любимец с голове на Манзоро и Чико. За домакините точен бе Будинов, а капитанът Антон Огнянов изтърва дузпа в самия край на мача.

Срещата започна равностойно, без голови положения  пред двете врати. В 18-ата Манзоро направи самостоятелен пробив в защитата на Любимец и откри резултата. Първата част завърши с минималната преднина на гостите.

Второто полувреме започна на високи обороти, а двата тима си размениха по един гол само за 3 минути. Първо в 52-ата след центриране Чико с глава прониза вратаря на домакините. Любимец веднага се впусна в атака. Будинов бе изведен сам срещу Ник Дашев и намали преднината на гостите в 53-ата минута – 1:2.

5 минути преди края съдията свири дузпа за домакините, след като Дончо Атанасов бе съборен в наказателното поле. Капитанът Огнянов застана зад топката, но би високо над вратата.

Така в крайна сметка „Черноморец” взе три точки и се изкачи до 7-о място в класирането с 10 точки. Любимец е на 5-о място с 12.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини