От х:

Днес в x:

Тангра събраха слънце, море и много медали в Приморско (видео)

Купата на кмета на Приморско, Купата на БСТФ за най-добро представяне и още 43 купи вече блестят в ъгъла на славата в залата на "Тангра". Танцовата формация се представи много успешно на втория отворен фестивал в курортното градче, организиран от Община Приморско и Българска спортна танцова федерация.

В трите състезателни вечери амфитеатърът в центъра на Приморско се изпълваше с публика. Пред журито танцьорите показаха най-доброто от себе си в стиловете джаз, модерн, хип-хоп, класически танц, етно шоу, танцово шоу. Във всички стилове и възрастови групи "Тангра" са медалисти, но имената на победителите са много и доста разнообразни. Наред с непобедимата Петра Недялкова, със злато се завърнаха и Кристина Динева, Виктория Петрова, Виктория Кьосева, Румяна Георгиева, Василена Борисова, Даниела Панайотова, Надя Иглева, Павел Нохчев, малките Виктория Иванова, Гергана Чобанова, Надя Карагьозова, Габи Марчева и останалите от "Тангра" (простено да ни е, че не можем да сместим пълния списък, но е твърде дълъг).

Даниела Панайотова

Състезанието в Приморско бе със Съншайнс, Фрея, Би Фреш, Суперформа, Бътерфлай ефект, но и по издръжливост. За някои, като Павел Нохчев например, времето за преобличане и излизане на сцената беше точно колкото да бъде обявен следващия танц. Все пак хубавото време, топлото море и пясъкът на Южния плаж бяха напълно достатъчни да компенсират натоварването.

Друго характерно за този фестивал беше големият брой индийски танци, които показаха участниците. Затова Юлия Попова, председател на БСТФ, сериозно се замисли дали да не отправи специална покана към индийското посолство при следващ случай.

Петра Недялкова. Това е джаз
Мишката музикант, Надя Кадагьозова
Виктория Иванова, 6 год., също танцува джаз
Виктория Кьосева
Гери Чобанова
Амфитеатърът се изпълва с публика около 5:30 и така до към 10 вечерта.

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини