От х:

Днес в x:

Играчка-плачка на картинг пистата в Хасково

Кола се запали в движение по време на автородеото на картинг пистата

12 коли си спретнаха играчка-плачка на хасковската картинг писта. Коли, спасени от автоморгата се скъсаха да се блъскат и трошат с единствената цел да изкарат ближния от строя. По някое време една от тях пламна, за ужас на шофьор и организатори. Пожарът бил предизвикан от разлив на масло в следствие на разбит двигател. Огънят бе бързо потушен, но пушеците удовлетвориха доволните зяпачи събрали се да гледат екшън. За разлика от миналогодишното издание на автородеото, сега трясъкът на ламарини бе много по отчетлив. Липсата на кал позволи на колите да ускоряват значително повече и ударите бяха сериозни.

12 автомобила се включиха в мелачката на тенекии. Накрая останаха само две, карани от хасковски Ивановци. Домакинът Иван Бакърджиев натискаше педала на старичка тойота докато гонеше съименник Иван Грозев, който яздеше форд. Накрая автомобилът на Грозев изгасна първи. Бакърджиев, който е собственик накартинг пистата обаче прецени, че ще е проява на лош вкус ако домакинът вземе купата и любезно я предостави на опонента. Двамата John-овци приятелски се прегърнаха в контраст с яростното им блъскане минути преди това.

Автородеото бе предшествано от далеч по цивилизования ретропарад. Той бе доминиран от огромни американски возила-кадилаци, линкълни и бял континентал, които изглеждаха като китове сред цаци.

Автошоуто събра стотици ценители на моторната тяга. Почитателите на конската по същото време бяха на точно противоположния край на града в традиционните кушии за Тодоровден.

Г.Христов

Вероятна причина-разлято мясло
Огънят бе потушен за секунди
Родеото предложи яко блъскане

Доника Петрова дойде чак от Нова Загора за да участва в голямото пролетно блъскане
Доника подкарала отзад старичка жигула
Американски чудовища доминираха ретропарада

Асът на Еском Юри Саликирякис в готовност за родеото
...и незабавно се впусна в акция
За съжаление и той стана обект на атаки, при една от които колата му загасна
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини