От х:

Днес в x:

За 5-ти път БМВ-то на картинг пистата избяга от Хасково

Хасковлии не успяха да си задържат колата

Хасковската картинг писта раздава БМВ-та от 2009-та година, но досега нито едно не е останало в Хасково. Такъв бе случаят и с подаръка за 8-ия рожден ден, който бе отпразнуван в събота. Возилото спечели Рейхане Рамис от Димитровград. Жената бе най-голямата късметлийка от близо 1 500 зрители, присъствали на партито.
Любопитното е, че досегашните награди от Баварските моторни заводи са пътували за Перник, Пловдив, Меричлери и на два пъти за Димитровград, но нито веднъж не са се задържали в Хасково. „Публиката ни е интернационална“ пошегува се управителят на пистата Иван Бакърджиев. Последното БМВ 320 I е окомплектовано и готово за незабавно шофиране. Освен технически, е обезпечено и с платени данъци, застраховки и винетки.

Още 20 гости на купона се облажиха с награди - мобилни телефони, ваучери по 100 лв за дрехи и автомобилни консумативи и др. За наградите се кандидатстваше с номера на входния билет с цена 5 лв. Той гарантираше и 5 безплатни обиколки на картинг пистата, които ще могат да се консумират в периода 20 септември - 1 октомври.

Г. Христов

Наградата отиде при жена
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини