От х:

Днес в x:

Ситроен аварира на платното и затапи бул. „България“

Хасковски Ситроен скъса шарнир и остана почти напряко на платното на бул. „България“ до Бизнесцентъра около 13 часа днес. Паркираното на забранено пред хранителния магазин пък БМВ спомогна за пълното парализиране на движението по булеварда за десетина минути.

„Преди 15 дни сменях шарнири“, оплака се собственикът, докато с помощта на приятели се опитваше да отстрани от платното авариралата си кола. Освен шарнира явно се е скъсал и маркуч на хидравликата, защото на асфалта имаше локва масло, предположиха от събралата се публика.

Леките коли преминаваха предпазливо по тротоара откъм паркинга над реката. Там пък имаше дупка, от която се подаваха метални тръби. Опасността да разрежат гума, както и ограниченото място, караше шофьорите да заобикалят крайно предпазливо ситроена.

Макар и бавно, автомобилният поток все пак се движеше, докато не дойде ред на два камиона, единият учебен. Шофьорите им се отказаха да рискуват и мястото на аварията се превърна в истинска тапа.

Неколцина мъже се събраха и отместиха задницата на френската кола, за да освободят поне едната лента. В това време дотича и собственикът на БМВ.-то, който се изнесе моментално от мястото заедно с возилото си и движението се отпуши.

Тодор Кръшков

Дойде ред на два камиона и тапата стана пълна

Някои доброволци от публиката влязоха в ролята на регулировчици

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини