От х:

Днес в x:

За 8-ми път поетичен конкурс търси „Жената – любима и майка”

За осми път община Свиленград, читалище „Просвета 1870” и Съюзът на българските писатели организират националния поетичен конкурс „Жената – любима и майка”.

В надпреварата могат да участват творци, които не членуват в СБП. Участниците са разделени в две възрастови групи – от 12 до 18 г. и над 18 г. Според регламента всеки автор може да се включи с не повече от 3 творби.

 Стихотворенията, придружени с информация за автора, могат се изпратят по куриер или поща на адрес: Свиленград, 6500, обл. Хасково, бул. България 69А, Народно читалище „Просвета 1870” – за поетичния конкурс, или на e-mail: konkurs_poeziy@abv.bg.

 Творби за участие ще се приемат до 1 март 2013 г. Тричленно жури ще определи най-добрите, които ще бъдат отличени с грамоти, а победителите ще получат и материални награди. Лауреатът във втора възрастова група получава и специалната статуетка, символ на конкурса - „Утро” на автора Богдан Бондиков.

 Победителите в конкурса ще бъдат обявени и наградени на 15 март на тържествена церемония в Шато “Катаржина Естейт” в с. Мезек.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини