От х:

Днес в x:

Стопираха хапчета за полова мощ, парфюми и маратонки

Контрабандата на медикаменти за полова мощ, парфюми и маратонки- ментета стопираха на ГКПП Капитан Андреево митническите служители. Осуетеният опит за нелегално пренасяне на стоките е съвместна акция със служители от сектор БОП Хасково.

Контрабандистите са спипани късно снощи. Стимулиращите илачи са открити в личния багаж на един от пътниците в автобус, пътуващ по редовната линия от Турция за Румъния през България.

От чантите на 35-годишният румънски гражданин от сирийски произход, са извадени 356 хапчета за полова мощ. Притежателят им обяснил пред митническите власти, че не е знаел какво е съдържанието на торбата. Получил я от свой приятел в Истанбул, за да я предаде на негов роднина в Румъния. На преносителят е съставен акт за митническо нарушение. Минималният размер на глобата е 1000 лева.

Също снощи в личния багаж на други шестима румънски граждани, от които четирима са пътували в същия автобус, митническите служители откриват общо 618 парфюми-менте и 112 чифта маратонки, фалшификати на известни марки. Стоките са задържани. За фалшификатите ще бъдат уведомени правопритежателите на търговските марки.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини