От х:

Днес в x:

Качествен секс напира към Хасково

Това трябва да е панацеята за качествена ерекция. Ако я допуснат да се доказва

Хранителна добавка за стоманена ерекция и качествен секс иска достъп до хасковския, а съответно и българския пазар, научи Haskovo.net. Веществото с дългото име Максивита Еректор/MaxiVita Erektor/ е производство на чешката фирма „Вита“. Обещава редица екстри за мераклиите, в моменти на ограничени възможности. Първо, Еректорът гарантира увеличаване на притока на кръв към пениса, задържане на продължителна ерекция и повишаване качеството на половия акт. Редовен прием пък помагал за преодоляване на еректилната дисфункция. Рекламира се като изцяло натурално – екстракт от билки с доказано положително въздействие върху половата система. 

Най-възбуждащото в случая е цената. В специализирани сайтове за он-лайн търговия, медикаментът се доставя от Чехия за 6.39 евро за кутийка от 15 капсули. За сравнение, популярния конкурент Виагра върви по 56 лв за 4 /четири/ хапчета. 

Еректорът досега не се е продавал в България, провери Haskovo.net. Разрешение за влизане в България следва да се даде от хасковската Агенция по храните. 

От хранителната инспекция не можаха да се сетят дали подобно одобрение им е на дневен ред. Оттам са свикнали с подобни куриози. Наскоро например проверявали дали български производител на боза лъже с реклама, която обещава уголемен бюст при редовна консумация. Рекламата била свалена веднага, но от друга страна никой не успял да докаже че бюста НЕ расте. Следователно клиентът не е въведен в заблуждение, което именно трябва да установи институцията. 

Експерти в бранша подозират, че подобна ще е дилемата и с еректора , още повече, че екстракта е одобрен за консумация в редица страни по света.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини