От х:

Днес в x:

Хасковлии са най-добър каратист и треньор в България за 2012

Силвия Вангелова и Георги Ривов

Хасковското карате получи ново признание при раздаването на годишните награди на Българската федерация по карате. В края на миналата седмица в София бяха определени 10 най-добри каратеки през годината и 10-те най-добри треньори.По традиция всички попаднали в десетките носят приза най-добър спортист за 2012 и най-добър треньор за 2012. 

С постижението си на световен вицешампион в дисциплината кумите от Световната Купа в Корфу Гърция талантливата състезателка на Карате Клуб "АидаНет Вадо-рю" Силвия Вангелова попадна в десетката и получи приза за най-добър спортист за 2012. Треньорът и Георги Ривов пък получи приза най-добър треньор за 2012 година. Наградата му беше връчена от Вицепрезидента на федерацията г-н Русалин Русалинов.

Веднага след наградите, най-добрите каратисти на България влязоха отново в залата за интензивен подготвителен лагер за предстоящото ЕП през месец февруари.

В състава на националния отбор за Европейското в г.Коня, Турция са включени Силвия Вангелова в дисциплината кумите до 53 кг при девойките и Егемен Сербест в дисциплината кумите до 68 кг. при младежите.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини